Sunday, July 27, 2008

~ 2 HeArt ~

~ pelamin, bilik & meja pengantin semua buat sendiri tau .. cayalah wink~

biggrin Alhamdulillah .. pada 27hb Julai 2008 .. my dear sister Nurul Faezah .. finally selamat diijabkabulkan .. Majlis akad nikah & kenduri telah selamat diadakan di rumah my nenek di Puchong ... Insyaallah .. after raya .. akan diadakan kenduri lagie di rumah my mom pula .. Majlis yg sangat2 meriah ini dimulakan dengan majlis akad nikah pada pukul 10.30 pagi serta majlis persandingannya pula pada pukul 1.00 petang .. Alhamdulillah cuaca juga agak baik .. Terima kasih dan sekalung penghargaan pada keluarga nenek yang telah bertungkus lumus serta banyak membantu bagi memastikan majlis berjalan dgn lancarnya ... to my dear sister ... Selamat Pengantin Baru ... Kami sekeluarga mendoakan bahagia berpanjangan selamanya .. so to alls.. enjoy the pictures wink ....


~ upacara akad nikah ~

~upacara batal air sembahyang~

warna baju sanding sama sket mcm masa my wed (mine punya hijau lumut .. my sister punya hijau lumut + gold brown) ..he..he.. kami berdua ni sehati sejiwa mrgreen

~ antara tetamu jemputan ~

~ finally .. adam pun pengsan kepenatan mrgreen ~

13 comments:

mazzura said...

diana..lawa la sis u..meriah wedding tu..
Tahniah buat ur sis..
selamat pengantin baru dan semoga berkekalan..

viruspadu said...

cantik2

erm, letak la gambo bilik besau2 sikit... nk tengok :p

mortgage said...

I like your blog.


mortgage

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mazzura > TQ zura

Zaimah > nie namanya mls nk edit gmbr 2-3 kalie ... he.he... ;-)

ijan@2 aka ummihakimi said...

wah diana.....cunnyer adikmu itu....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ijan > adik lagie SLIMMM dari kakak nya ..he..he ;-)

~Atie~ said...

kak....canteknye adik akak...muka pun lebih kurang...anyway...selamat pengantin baru..moga kekal hingga akhir hayat

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

atie > kami umo beza .. adik baru 22 thn .. muka mmg ada iras2 ..TQ atie ;-)

Cujie said...

lawanya adik diana... ada iras eh.
Akhirnya selamat diijabkabulkan... moga bahagia ke anak cucu... :)

lupa je nak amik gambar kita berdua
next time jumpa lagi... nak amik gamba tau...

KV said...

tahniah untuk adik diana. Moga bahagia kekal ke anak cucu.

ida81 said...

cantikla pelamin tu...nmpk unik..kreatif sungguh...
selamat pengantin baru utk adik diana..

mrs hafiz said...

tahniah ye..
a'ah la songket tu ala2 masa diana kawen.. :)
ni copycat dolls II ke..
hehe..
best nye ada adik beradik perempuan kan..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

cujie > takper cujie ..next time kita jump leh tgkp gmbr sama2 ok ;-)

KV > Thanks KV

Ida > Thanks Ida .. sib baik kelaurga nenek nie mmg kreatif ;-)

Maria > kaler songket mmg lebih kurang maria .. cuma songket adik kaler dia more to brown gold & hijau lumut ... adik beradik kita 2 lelaki 2 perempuan .. this is yg no-3 ;-)