Monday, July 28, 2008

Cotton Candy ;-)


arrow kain oh kain ... presenting all the cotton candy ..he..he... mrgreen.. matilah tgh pening nie memikir nk buat design apa rolleyes .. the most kain i loike is kain yg jenis "ice wash" .. cotton sejuk & sgt selesa wink.. mana2 yg x sempat tailor buat boleh jadi baju raya utk raya haji nantie .. ada 9 pasang kain dah hantar awal2 kat tailor lol

arrow gmbr kain2 atas nie pulak tambahan baju raya aidilfitri, raya aidiladha & baju ke ofis sekalie .. al-maklum kita nie keje gov .. kena berbaju kurung , kebaya ..etc dan seangkatan dengannya sahaja.. mrgreen

arrow Our warna tema for raya tahun ini is MERAH & MERAH HATI biggrin

15 comments:

ida81 said...

amboi..sampai 9 psg tu..hehe..beraya sakan le ni nanti ye...cantik2 kainnya..tempah cepat2..nanti kot tailor dh taknak ambik.. :-)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ida > itulah ... ida .. sampai 9 pasang tue sebab trmasuklah baju ke ofis .. bj ofis x bleh pakai seluar .. hanya baju kurung, kebaya jer boleh ...

KV said...

kain baju raya akak tak beli lg. Harap2 tailor terima lah nanti. Huhu. Karang tak berbaju raya pulak kan.

ijan@2 aka ummihakimi said...

mak ai..banyaknyer diana..semua cecantik..geram tengok..kiter da beli da...g tempahnyer belom..tapi da sound da taylor tue..kiter nak anto....

saya said...

amboi banyaknya baju boleh bukak butik dah ni. hehehhee...kene tempah cepat kalo tak nanti tempahan penuh tak sempat pakai untuk raya. tapi if nak pakai lambat boleh la..

mrs hafiz said...

borongs kains nampak

hehe..
maria pun asik membeli je.. tp lepas raya kot anta kat tailor..
nnt hantar bebyk.. dia nak rush..tak wat cantik2.. hehe
tp saya ni x sabar la pulak.. ish ish

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

KV > cepat htr KV . kita tailor hy terima yg regular customer only ... he..he

Ijan > cepat htr ke tailor ijan ... he..he.. ada warna tema thn nie??

Saya > x ler smp bukak butik .. tp keje gov nie kena byk baju formal kan .. tu la nk htr cpt dah nie

Maria > samalah kita .. rasa x sabar nk tgu bj siap ..he..he ;-)

Cujie said...

wah diana... sudah tempah eh... cujie belom pon lagi

raya sakan eh tahun ni

ladyell said...

manyak ooo..baju laye..laye sakan ini tawon ka?
diana,lps u beli kain manyak2 tu kn,tokeh kedai telut balik ttp kedai o,lu bikin dia kaye itu ali maaa...hehehe

Zahiela Zahari said...

wah..diana..byk tul kainnyer..hehe..pandai pilih kain ekk..bagusla kalo ade tailor..eila ni tak reti pilh kain dan selalu beli siap je..hehe seb baik ade size..

shafa said...

haaaayaaaaa byk advance...& byk bagus....mst semua blh pakai raya nie...kain pun byk beli ni...saya x prepare apa pun lagi nie...kena cepat gak nie...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

cujie > nie pun rasa lmbt dah tempah .. tailor dah tutp tempahan dah ...

Ladyell > hehe.. itula pasal .. sib baik tailor mmg kenal kiter .. so x der masalah ;-)

eila > senang la ada size .. cam kiter .. preer tempah dgn tailor .. leh buat design pelik2 ..he..he

Shafa > cepat tempah .. takut tailor tak accept plk nantie .. susah plk ;-)

YusVogue said...

wah..banyaknya.. seronok tgk kain banyak2 ni..hehe

la..tak antar lagi ke? harap2 tailor diana nak la yek? lgpun regular kata..hhehe..

kita punya baju raya dah antar tailor..skang nak top up balik kain-kain for tunic pulak..hehehehe

eryn@mama tisya said...

wah byknye kain...eryn thn ni nmpk gayanye bli readymade je ler

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Yus > sudah dihtr dah .. petang Isnin tue terus ke tailor .. so dah settle dah bab2 baju raya nie .. kain2 yus lagi la byk dari kita .. ;-)

eryn > eryn senang be;i ready made ... sebab eryn slim maaa ;-)