Saturday, July 19, 2008

~ No Updates ~

cry There will be no updates utk sementara ini kerana my HP suddenly rosak sad.... tiba2 jer screen hp blank .. yg peliknya masih boleh received call mcm biasa rolleyes... yg plg x best kalau htr repair nantie semua no telefon family, members2 & close friend hilang pulak confused .. so hopefully semua data & images dapatlah diselamatkan ................ hu ..hu... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamad

6 comments:

mrs hafiz said...

u blog from hp ke diana.. tlg me..
i dah antar email to blogger.com tp tak dpt any code..
i suka online from hp bila kuar.. kdg2 nak gak blog from hp.

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Maria > kita updates dari laptop .. tp byk gmbr2 from my hp yg di transfer .. senang guna cable jer transfer gmbr

KV said...

susah jgk tu. Kv pun semua maklumat taruk dlm hp, nak kena copy kat lain ni. Hihi

YusVogue said...

nape tak buat back up je.. try buat back up..selalu kan nokia bole buat back up.. or maybe try to back up to your memory card..

sad to say.. nowadays... nokia memang akan dapat problem macam tu, dia punya lcd go blank (ada a few of my friends pun facing the same problem), tapi tu pun nasib-nasib je..

hopefully bole save k.. (me selalu buat back up everyday dulu masa guna n73.. takut tau!)

Zahiela Zahari said...

diana...camne leh jadi camtu ehh..agaknya suh tukar phone kot..hehe...guna sony ericcson..beshh!!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

KV > itulah KV tgh sedeh nie

Yus > mine py Nokie N76 .. adusss tensen dibuatnyer .. takder mood nk updates apa2.. NOKIA nie user frendly kan ..tp bila jadi cam ginie pening plk .. Thanks 4 the advise ;-)

eila > kita dari dulu guna Nokia jer eila .. pening lak bila tukar hP .. hp nie kira baru lagie .. j=hadiah bestday thn lepas ... hu..hu