Friday, July 18, 2008

~ Let's Cooking with Love ~


biggrin Today .. officially i would like to introducing ............ nuruldiana008kitchen mrgreen .. pada mulanya kita terpikir nak create satu blog khas utk ruang masak memasak nie atas saranan dan permintaan my ofismates .dia kata senang nak refer resepi2 bila ada satu blog khas masak memasak nie mrgreen..

arrow the reason why i create this blog sebenarnya bkn la nak menunjuk2 yg kita teror masak sebenarnya .. apatah lagi tahap seteror iron2 chef cam mamafami & kak hanieliza tue .. mmg lah kalau nk browse kat internet macam2 resepi akan kita dpt utk dijadikan panduan ..

arrow selain itu I specially create this blog sebenarnya sebagai kenang-kenangan tanda penghargaan .. nantie bila anak2 dah besar dioarang boleh tgk hasil tangan mama dia nie dlm membesarkan diorang .... dan yang paling penting sekalie ... dapat share info dan bertukar2 idea masak memasak dgn kengkawan semua ... so WELCOME to ALL !!!! enjoiccceeee wink

10 comments:

mrs hafiz said...

yum yum.. will drop by..
drooling ni!!

nifalnin... said...

heheh... dah gi dah blog nih.. rajin nyer masak...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

maria > welcome ..welcome .. Thankssss ;-)

nifalnin > Thankssssss .... kalau sempat ada masa .. boleh jer masak .. he..he.. ;-)

YusVogue said...

wah..another cooking blog.. harus tag link ni.. hehe.. best..best..

p/s: diana pun memang rajin dan pandai masak kan? hehe..best!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

yus > adeh segannyer ... x ler pandai cam iron2 chef tue ... No problem .. sesamalah kita tukar & sharing Info masak memasak nie ;-)

Zahiela Zahari said...

diana..tq sebab eila leh cr idea ape nak masak tiap2 hr..hehe..maklumle hubby eila ni layan masakan kg je..kebaykkannya..so lehla upgrade skill masak eila nii..hehe..eila tak terer masak...selalu resepi simple je..

aLdriNa said...

yeayy!! dah ade blog khas utk cooking recipe..memang saya nih kejap2 jenguk blog diana cari idea nak masak ape hari nih...siap print out lagi kalau mane2 yg saya nak try..nih dah ade blog khas..tak perlulah nak selongkar blog diana lagi cari resepi..hehehe...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zahiela > no problem eila .. kita pun bkn teror sgt ... air tgn isteri yg menambat hati suami .. makin la hubby eila sayang nantie ...

aldrina > TQ ald .. kita pun segan nk share sebenarnya .. masakan & resepie biasa2 jer .. kita pun happy dpt membantu ;-)

aLdriNa said...

alah..yg besh tuh sebab resepi tuh dah alter2 dari basic resepi ...ikut taste memasing lah so far ok jer..sy pon lagilah tak teror bab memasak..tp sejak dua menjak nih cam minat nak try itu ini...en somi jadi tukang tester...hehehe...

cendawanintim said...

nampak sumer masakan yang dimasak tuh menyelerakan..teruskan usaha...