Tuesday, September 2, 2008

~ Catatan Hujung Minggu ~


arrow awal2 pagie ahad tue .. kitorg dah bangun bukak TV .. nak tgk sambutan & perarakan Hari Kemerdekaan .. lps habis tgk perarakan layan DVD .. he..he..he... Layan DVD citer Zohan & Sex and the city ... cam kalut mengarut 18sx sket la citer Zohan tue rolleyes .. tp citer Sex & the city tue bestttt .. harusss tengok pada sesiapa yg belum tengok lagie .... tapi pada mereka2 yg berumur 18 tahun keatas shj yer .. byk scene2 sensored mrgreen...



arrow Hari ahad tue kami tak keluar kemana pun .. lepas solat Maghrib tunggu pengumuman tarikh berpuasa and terus kemas2 beg balik rumah mom sambut puasa kt sana ... sampai2 rumah my mom terus kitorg ke masjid .. sempatlah solat terawih 2 malam beturut2 biggrin ... Awal Ramadhan tue tolong my mom kemas rumah sket2 ... masukkan barang2 dlm stor .. dan utk menu berbuka semalam hubby cuma beli air soya & air teh bunga jer kt bazaar ramadhan .. utk menu berbukka yg lain ... me buat popia basah & kuih kaswi as kuih-muih utk berbuka .. jimat mrgreen

ps: for resepi .. visit my Kitchen Blog .. Thanks wink

4 comments:

KV said...

teringin gak nak tgk sex and the city, tp takdak jual lg lah kt sini. Huhu

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana...best ke citer ni...tigin gak nk tgk..huhuhu....

p/s: diana nnt update psl jdm erk...

nifalnin... said...

diana, nieza pun dah tgk citer2 nih.. yg citer zohan tu mengarut je kan.. bdoh2 jer.. last2 padan muke die.. hik hikhik...

tp cite SATC tu kite lyn sorg2... heheh.. terkejut plak bile scene sensored tu... heheheh... sedih pun ade kan...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

nifalnin > aah citer zohan tue mengarut la ... SATC nyk adengan snsored ..he..he... tp part sedih yg masa Mr. Big tue tinggalkan their wed day .. sedih time tue ...