Wednesday, September 3, 2008

~ Cuci Mata ~

arrow he..he.. entry hari nie takder tajuk yer ... tgh mencarik idea utk berbuka petang ini mrgreen memandangkan skrg jem yg amat teruk time nak balik dari ofis sebab ada jalan pkt ofis yg ditutup sebab2 kerja2 pembinaan sedang dijalankan .. jadinya haruslah sesak dibuatnyer ... menu lauk-pauk pulak tak der idea lagie nak masak apa .. maybe beli jer kot dari bazaar ramadhan .. bkn apa .. kitorg tak membeli barang2 dapur lagie .. x berkesempatan ... maybe petang nie nak masak kuih frozen yg beli dari Atie Farid @ Raslan Food .. siap dpt extra free lagie lol ... TQ sgt2 atie .. hari tue kita dah try samosa ayam dia .. mmg best dan sgt2 nyummy .. harus korang beli tawww mrgreen

6 comments:

Ami said...

Selamat Berpuasa Diana & Family.
Aiyoo tue gambar kat pasar ramadhan ke?rindunyee nak gi pasar ramadhan nie :(

shuzana said...

diana..ni PARAM sek bape..?
dulu mase study kat sane..shu slalu g sek. 2..kekadang g pasar sek 6..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ami > wah ami sambut puasa di perantauan ler yer ...

shuzana > ni gmbr2 kt bazaar area shah alam .. sini yg femes kt sek 13 stadium tue ..

:: vErde+hAzizi :: said...

waaaaa...chicken wing maduuuuuuuuu!!! gulp gulp...aiyark, teringin la plak...akan daku cari juga petang ni...hehehehhe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

verde > wahhh sudah teringin plk .. harus petang nie singgah bazaar ramadhan ;-)

shafa said...

sedap ek roslan food tuh...??
nk try beli gak tp time posa nih...
ms bile nk makan nyer..
takpe tgg pas posa nnt nk order...