Thursday, August 21, 2008

~ I HeArt YoU ~

biggrin Sebenarnya tak tau nk update citer apa .. tetiba rasa geram giler bila tgk gmbrr adam nie .. malam tadi masa tgh main2 dgn dia macam2 aksi dia buat .. aduuiiii .. sejak 2-3 hari nie time malam adam become really2 hyperactive .. pas tu selagi jam tak cecah pkl 11 dia tak tido2 .. mainnn jer memanjang .. normally pukul 10 mlm tue dah kira paling lewat dah tue .. tak tau kenapa yer rolleyes .. ada2 jer yg dibuatnya .. boleh buat kiter gelak .. kadang2 buat kita marah jugak tue ... sabarjelah kan .. aksi2 favourites dia adalah buat stunt atas badan orang .. lepas tue dia buat cam aksi naik motor atas badan org selamba gadak jer .. adehhh ... kalau datang angin manja dia tue pulak .. Adam paling suka duduk baring atas riba kita sampai dia tertidur ... i really HeArt YoU Adam Mukhriz wink


arrow Note: hari yg ke-17 berpuasa ganti hari ni .. ada balance lagie 5 hari to settlekan .. chaiyookkk mrgreen

7 comments:

fara said...

kerenah anak-anak ni kadang-kadang buat kiter tersenyum n tertawa sendiri bila terkenangkan dia kan diana..big boy dh adam..encemm dia

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

fara > i agree with u .. anak2lah pengibur hati kita time duka dan lara .. TQ fara ;-)

mazzura said...

diana...sukenya adam tu..sama cam zura..kalau kat opis selalu rindu nk tgk muka diorang..

shuzana said...

diana..makin ensem adam ni..bila la shu bley jumpa dia lagi..

ami said...

manje nye adam hehe.
chayook mama adam,5 hari jer lagi kene ganti.

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mazzura > he..he.. itu lah zura .. siap buat screensaver gmbr2 adam sumer ..he..he..

Shu > he..he.. TQ shu .. aah yer bilahlah dpt jump shu lagie .. meh dtg umh jom ;-)

ami > he..he.. manja teramat plk .. TQ ami .. Insyaallah .. sempat habiskan ... ;-)

~Atie~ said...

cute nye adam wat mukeeeeeeeeee.........ape yg lawak sgt tu adam.....amboi2.....