Wednesday, August 20, 2008

~ MAHA 2008 ~

arrow Moh kita layan gambar2 masa gi exspo MAHA 2008 Isnin lepas ... tak byk gmbr sempat amik disebabkan keadaan yg sgt2 bersesak2 dan ramai orang itu ... so jadilah ada jgk gambar kenang-kenangan mrgreen

Dari pintu 2 pegi tgk lembu, kambing, etc .. ada satu lembu tue agresif giler .. rasanyer sebab adam pakai baju merah kot .. tertiba jer nk menanduk pulak .. nasib hubby sempat elak .. fuh rolleyes


time nie kt dlm dewan exhibition jalan2 dlm tue + buat spa fish .. adam pun join sekalie .. tue yg dia nangis beriya2 bila ikan tue serbu kaki dia mrgreen


arrow Note:
1) to my mama (MIL) ... we wish her all the best .. hari nie mama ada exam PTK utk guru2 sekolah .. dan the best part is after exam my MIL akan turun ke KL .. miss them very2 much .. dah lama pun kitaorg x balik kulim .. hu..hu...
sad
2) oh yer ..my Kitchen Blog sudah updates .. menu kita berbuka petang semalam .. hari nie x tau nk berbuka apa lagie .. idea belum mari ..he..he... lol

9 comments:

KV said...

nak gi expo mcm ni, perlukan kesabaran yg tinggi. Hihi
Tahniah diana dh pegi sana.;)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

KV > mmg kesabaran dah tahap gaban dah time tue .. dah la kasut adam hilang sebelah .. x bwk stroller plk tue .. sabar giler ;-)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

bujang tu pun p erkk..duk diam x diaa..

mrs hafiz said...

adik kita ngan abah kita lak gi maha tak ajak kita pung.. dah la hubby takde ni..
takkan nak terkedek2 sorang .. hehe
ada geng insya Allah kita nak gi gak.. cam besh je ..
mak kita suke la benda2 ni..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Zura > nasib adam ok sepanjang kt sana ...

Maria > alahai siannyer kena tinggal .. harus mak borong pokok orkid .. murah kt sana ;-)

mamaREDZHA said...

hehe.. tomei je adam wat spa ikan... sib baik dia x berenang tangkap ikan tuh...

beh ar ada MAHA nie, teringat kt kg kite...huhu!!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Pina > mau tak meraung adam bila ikan tu cuit2 kaki dia ;-)

supermummy said...

aha..comelnya kecik2 dah buat spa ikan! kehkeh

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

supermummy > itu yg adam meraung2 time ikan tue bites his feet ..he..he.. ;-)