Monday, September 8, 2008

~ Cuti Raya ~

gmbar masa our 1st time beraya di kg hubby .. meriah giler .. i really miss suasana mengacau dodol & ketupat palas tok

biggrin hye semua .. rindu giler nak update blog .. nasib baik kt rumah ada wi-fi free .. cuma tgk nasib & connection dia la .. kadang2 slow .. kadang2 tu excellent .... baru lah ada mood nk update blog .. smile ..sedar tak sedar dah 8 hari kita berpuasa ... cepat sungguh masa berlalu kan ... kt ofis dah edarkan form bercuti utk raya nie .. cuti raya pun kita dah apply selama 3 hari utk( Isnin, Selasa & Jumaat 3hb oct) ... kalau ikut perancangan tahun nie kami akan beraya di kg hubby .. Kepala Batas, Penang .. kami berdua mengamalkan sistem giliran yer .. utk raya haji pun cam tu gilir-gilir .... mrgreen

cool Insyaallah dlm 29hb Ogos tue kami dah pun bertolak ke kg hubby .. boleh la sambut akhir2 ramadhan tue disana .... oklah cuti raya pun dah apply awal2 .. tinggal tgh nak membuat bajet belanjawan utk raya nie ... bkn apa ..byk benda yg perlu disettle seb raya cth: mcm servis kereta, bajet tol, minyak, upah tailor baju raya, tukar duit raya kat bank, .. etc .. so buat bajet awal2 senang sket .. taklah terlebih berbelanja nantie mrgreen


arrow Thanks a lot pada kawan2 blogger, kawan2 online yg memberi komen & kata2 semangat di entry sebelum ini ... i try my best utk still & keep blogging ok .. love u allsss wink

2 comments:

mrs hafiz said...

maria raya sini je kot..
sebab family hubby akan raya dgn kami..

ladyell said...

senang kn dh buat plan awal2..kalau tk nnt berebut2...
Ell tk balik kg mana2..inilah kg halaman ku...ayer baloi...pontian,johor.