Monday, October 20, 2008

~ Wajah-wajah KIK ~

arrow okies kawan-kawan ... antara gambar-gambar sepanjang Konvensyen KIK berjalan pada 14-17 hb yg lalu di PNB Ilham Resort , Port Dickson ... hotel nie betul2 terletak di tepi pantai .. suasana persekitaran yg cantik serta foodsnya yg sgt2 nyummy ... habisss hancus DIET ku mrgreen..

smile Sekalung Tahniah pada semua para pemenang ... walaupun kumpulan kami yg pertama kali masuk & terpilih bertanding ke final nie x menang .. yg penting segala pengalaman yg kami perolehi itu byk mengajar & memberi pendedahan & ilmu kepada kami .. Congratssssss semua wink

1st day sampai ..shoot gmbr sekitar bilik

2nd day .. group kami dpt giliran present yg ke-2

lepas present kami pun posing sakan ..legaaa

petang tue kami ronda2 di tepian pantai

aksi2 di tepian pantai & sekitar hotel ..melastik ke langit ..yehuu mrgreen

hari ketiga .. kami berbaju uniform serba pinky ..tetap pose maut

malam terakhir kami ada dinner & majlis penyampaian sijil & hadiah kpd para pemenang

piala & sijil ..tahniah kumpulan E-wave & mySmart dari PTAR ...

last day ..posing lagie ... TQ Hotel Ilham wink

6 comments:

mrs hafiz said...

hepi nye d..
mesti byk dpt experience baru..
takpe, nnt leh cuba lagi kan?

~Eila @ Along~ said...

wah..diana..dah lama tak ke pd..cantik juga lautnya skang eh..lain la muka diana pakai tudung abwal..selalu tgk pakai tudung heliza tu..neway..keep on diet babe!sakan lompat2 eh..hihihi

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

maria > betull.. betul .. pengalaman yg berharga .. Insyallah thn dpn kita dijemput jadi emcee program KIK ... so beri peluang kumpulan baru lain ;-)

Eila > lain kan muka pakai tudung bawal tue ..he..he.. jarang2 pakai camtu .. insyallah bln 11 starts diet JDM balik .. ;-)

:: vErde+hAzizi :: said...

heheheh...last march we had our family day belah my mum's side kat ilham nie...apartment die boley tahan cantik kan ;) n the bbq, superbbbbbbbb!!!

ijan@2 aka ummihakimi said...

wah...tgk diana gumbira sunggoh ek.... makan pon cam sodap ek....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

verde > oh really babe .. i mkn bagai nk rak kat sana .. hotel dia betul2 tepi pantai ... bilik pun nice ;-)

Ijan > tue yg byk aksi2 gumbira tue ... nasib baik kami present awal ;-)