Monday, November 17, 2008

~ Dinner with FIL ~

biggrin Hari ni kita balik ofis cepat sket .. selalunyer pkl 6.30ptg baru smp rumah .. hari nie balik awal sket sebabnya staf bhg selengara inform akan ada black-out dari pkl 6 ptg until 8 mlm ... so semua org balik cepat la .. tp sebab notis pemberitahuan ni lambat dapat so sapa2 yg duty shift malam kena duty macam biasa until pkl 11 mlm .. hu..hu .. nasib la kan ... so petang semalam hubby sampai jer bgtau FIL ada keje kat area Klang & Shah Alam .. so on the way balik KL tue nak singgah umh tgk Adam ... so balik2 jer umh kita terus masak utk dinner terus .. menu kami simple sempoi jer malam tadi ... gulai ikan keli, sambal udang, sayur goreng, ikan keli goreng mrgreen itu jer ... dlm pkl 7.45pm fil pun sampai umah .. lepak2 sambil melayan Adam .. dlm pkl 10 mlm fil gerak balik ke KL ... Thanks Abah for coming & visit us wink


arrow ps: tak sabar nk tunggu 24hb nie .. me, Fil, mil & sil ada family vacation di tepian air terjun .. siap dah book 2 rumah 3 days 2 night di tepian air terjun mrgreen.. cuma SIL & BIL sekeluarga tak dpt join kami sebab BIL still duty jaga exam SPM .. kalau tak dah cukup complete dah holiday sekeluarga kali nie rolleyes

1 comment:

hacienda said...

syoknye.. bertuah diana dpt FIL yg baik n rajin menjenguk

air terjun mane ek?msti best,sy pn dh lame xdpt mandi air terjun..