Sunday, November 16, 2008

~ Weekend Kami ~

biggrin Salam semua .. moh citer psl aktiviti weekend kami wink

arrow Sabtu :-
Kami x kemana pun hari nie .. lepak mengemas umh cam biasa .. layan DVD jer ... pastu belah malah lepas maghrib kami pegi umah kak Azna amek moist cakes utk gathering kt umh nenek di Puchong ... seronok sgt .. macam2 makanan ada .. ada ikan bakar, kambing, sotong, udang, siput, belangkas,ketam, kerang ... aduhai macam2 lagi la .. yg paling best mashed potato home made .. serius sedap giler mrgreen .. habis majlis dlm pkl 11 mlm kami gerak balik ker umah sebab esok hubby ada apptment ...

~ Hjh. Ramlah Family Gathering~

arrow Ahad
pagie hari ahad bangun goreng bihun sebagai sarapan .. pkl 12 kami dah keluar rumah .. hubby ada 2 appoitment hari nie di Puncak Alam ... dpt lah jugak tgk UiTM 2 yg akan mula beroperasi tahun 2009 ... cuma agak jauh sket dari shah alam ... kawasan sekeliling pun masih lagi sunyi sepi .. masih dipenuhi hutan-hutan menghijau .. lepas habis appointment kami singgah di Tesco Setia Alam .. beli drypers adam .. aminnn dpt harga promo .. Huggies Dry Comfort RM35.60 satu pek .. borong pampers dgn tambah2 sket barang rumah ...

arrow lepas ke Tesco kami terus menghala ke Pusat Perubatan PPUM .. my cousin eric accident ... kena langgar dgn Limo .. driver yg langgar tue India mabuk plk tue evil alahai sian sgt2 .. sampai kt sana sedara-mara & my mom pun ada dah ..keadaan dia masih x stabil lagie .. masih ada kat Intensive Care Unit .. dari pagi operation .. pkl 5 ptg baru keluar dari OT .. sedara-mara dah sedih2 .. dpt lahkami tgk eric sekejap jer dlm 2-3 saat masa dibawa keluar dari bilik scan ... lepas maghrib baru kami gerak pulang ... kami cuma mampu doakan keadaan eric .. beransur pulih ...

" Ya Allah ... berilah kami kekuatan menghadapi dugaan ini .. kau sembuhkan & lindungilah sepupu ku .. Hanya pada Mu kami bermohon .. Amin "

1 comment:

hacienda said...

kte sm2 doakan kazwn diana cpt sembuh ek...

sedap ke belangkas tu?xpnah mkn la