Friday, November 28, 2008

~ Jom Vote ~

NO. 1

~ Gambar hari ni 28 Nov 2008.. this my look ke ofis for today .. menggunakan material tudung ala-ala ariani@ekin .. sgt selesa dan comfy memakainya .. hanya perlu sarung dan hiaskan tudung ikut citarasa sendiri ... di bahagian dalam tudung kita menggunakan anak tudung skarf berenda .. aksesori tambahan brooch sebagai penyeri tudung ... kalau tak letak brooch nmpk kurang menyerlah pulak tudung nie ... boleh juga diganti hiasan brooch dengan aksesori lain seperti rantai labuh smile

NO. 2

~ Gambar masa bulan puasa lepas .. muka nmpk kurus sket .. al-maklum bulan pose kan .. kita menggunakan anak tudung dan tudung bawal beserta teknik pemakaian tudung yg biasa ... kita memang jarang mengayakan fesyen begini .. disebabkan diriku tak byk koleksi tudung bawal cam ginie ... sekali-sekala kalau terlebih rajin boleh ler .. he..he mrgreen


NO. 3

~ gambar bersama kawan2 online masa gathering August 2008 lepas .. menggunakan anak tudung dan selendang yg diikat ala2 bienda .. sgt2 senang... simple dan mudah .. oh ya tudung nie tak perlu digosok ... cuma sarung dan ikat jer tudung tue ... aksesori tambahan menggunakan earings .. kadang2 ada juga guna rantai labuh ... kebiasaannyer tudung cam gini yg kita pakai kalau ke ofis atau time keluar jalan2 ...smile

biggrin Jom main vote-vote di hari Jumaat nie mrgreen .. korang vote ler ikut suka yer .. he..he ... he... (takder keje namanyer nieh) .. pada yg sudi vote & memberi pandangan pun amatlah dialu-alukan ... TQ kawan2 sumer lol

17 comments:

hacienda said...

kite vote utk 1 & 3 - sbbnye dh terbiase tgk diana pki tudung mcm no.3 n no 1 nmpk elegen

eza said...

akak rasa diana lebih sesowai ngan pesen tudung no.3 tu.

Pemakaian tudung no.1 & 2 kalu leh jgn nampakkan anak tudung.....

sekadar pandangan jer yer diana.Jangan kecik hati plaks yer....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Hasnidar > Thanks atas komen & vote anda ;-)

Kak Eza > Tq kak atas komen & pandangan kak .. muahhss ;-)

shiemz said...

shiem ghase kalu nak ke opis, better yg no 1 tue nampak shantek... n no 3 tue kalu dinner atau aktiviti di luar boley gayakan tudung gitu.... :D

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

shiemz > wah .. good idea .. Thanks shiemz ;-)

mrs hafiz said...

me ske 1st one..

me ada attempt nak pakai gitu. dah try kat hajaba tp lom bli lagik.. sebab skrg sibuk pakai shawl.. hehe

~Eila @ Along~ said...

diana...eila vote no 3..sebab suke tgk diana pakai gitu...neway..no1..kalo nak pakai..kedepankan sikit hat yg keras tu ye..ok..selamat mencuba..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

maria > skrg trend tudung cam ginie ..he..he.. TQ for voting ;-)

eila > TQ sudi vote eila .. TQ bg tips tue .. kita dah kedepankan sket dah ;-)

Ayu & Shah said...

kita vote no 3... rasenye diana lebih sesuai tudung gitu..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ayu > Thanks for vote ayu ;-)

Hunny MJ @ PinkyRetro said...

hye kak diana...
hmmm...
kite rase no 3 kot...
sbb dh biasa tgk akak pki cmtu...
no 1 pun ok gak...
cuma yg no 3 nmpk sophisticated sket...
hehehe...
juz my 2 cents...
:)

Ami said...

ami vote for number 1 and 2,tapi anak tudung kebelakang sket hihi.

nifalnin... said...

niza ske yg no. 2.. nampak seri ngan kaler pink itu...

:: AYU AYUMiE :: said...

No. 3 nyahhhhhhhhhhhhhhhh.... simple & sweet sgt.....

UnGu VioLeT said...

mar suke tgk akak pakai yg no.1.. comelll sgt akak.. no.3 pun ok, sbb akak selalu pakai mcm tue kan..

einotz said...

saya vote no 1...nampak diana lain yg biasa saya nampak ehehe...kalu boleh nak tgk diana pakai anak tudung ala2 ekin tuh warna dia kontra...lagik lain nanti muka diana...tapikan saya pasan kan diana pakai no 1 tuh mcm iras muka pelakun..adik badik diana rafar ...tak ingat namanya...

kombat said...

suka no. 1 :)