Sunday, November 9, 2008

~ Weekend Story ~

~ Jom layan marathon Kimora ~

biggrin Hujung minggu tak kemana-mana pun .. hari sabtu hubby keje .. dalam pukul 6.30 baru hubby balik .. hubby ajak kami & adam swim kejap kt pool .. x lama pun .. dlm 1/2 jam jer swim .. sambil2 swim .. sambil2 makan sekali di tepi pool cool... malam tue before balik umh my mom singgah kat Batu Belah, Klang ada kenduri kawin sedara ... so Ahad lepas kami spend masa kt umh my mom jer ... awal2 pagi hubby dok cuci kete, vacum kete .. kemas kete la ... balik umh my mom dpt tgk marathon Kimora's life in the fab lane ...best ..best ... rasa mcm nk jer carik DVD full series citer nie mrgreen petang tue utk minum petang terajin buat donut .. dapatlah dlm 30 biji ... walau pun 1st time buat .. aminnn laku macam goreng pisang panas ... habis licin donut tue semua .. visit my kitchen blog for resepi yer lol

~ 1st trial mcm2 bentuk donut ku itu mrgreen ~

1 comment:

bOnda said...

penah jugak tengOk kimOra ni..dia ni memang betOl2 jenis yg OutspOken!klam kabut PA dia ngan designer dia tuh..
dOnat? waaa..besh..besh..kita pun nak blaja gak la nnt..