Friday, December 5, 2008

My New Look ;-)

biggrin I'm back ... kembali ke ofis selepas habis kursus Audit selama 4 hari lepas ... rindu giler nak update blog ... visit blog kawan2 semua ... oh yer .. jom saksikan my new look ... rambut baru nieh .. potong kat kedai QuickCut di tesco Setia Alam ahad lepas ... korang bandingkan rambut lama tue .. bosan giler kan .. kisah sebenarnyer .. hubby x suka kita potong rambut pendek ... dia kata kurang nmpk ciri2 kewanitaan ... so x plan pun nk potong rambut sependek ini mrgreen

Shopping@Tesco

lol Lepas jer kitaorg kuar dari beli barang2 dapur kat Tesco .. kita nmpk ler kedai QuickCut yg RM15 tue .. hubby mmg plan nk potong rambut dia sebelum raya haji nie .. so hubby pegi potong rambut kat kedai mamak yg bawah tue .... maid pegi bawak adam main kat kidz center ... sampai2 kat quickCut tue .. kita x pasti nk potong rambut style hapa ?? so terus kita inform amoi tue nk potong rambut pendek yg still nampak kemas & masih mengekalkan ciri femenin itu.. x naklah nampak boyz pulak .. so amoi yg gunting rambut tue yg suggest potong rambut style gini .. sepantas kilat amoi gunting rambut tue melakukan kerja2nya .. amoi tue siap buat fringe sket kat area dahi utk cover dahi ku yg meluas itue ... al-maklum kiter nie jenis dahi luas redface ...

biggrin habis jer sesi gunting rambut kita gi carik hubby kat kedai mamak bawah tue .. hubby terus puji ..he..he... (korang perasan tak gmbr kt bawah tue .. hubby senyum panjang ) hubby kata tak sangka nampak lawa pulak bila kita gunting rambut pendek style ginie .. cewah ... mrgreen oklah tue ... hubby kata ok & siap puji sekalie kan .. sekali sekala kena beranie buat changes kan wink

my OLD look mrgreen

mrgreen my NEW look mrgreen

arrow i think sure ramai agree with my hubby ... my NEW look nie is better than my OLD look kan ???? mrgreen

16 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

1st skali nk g tau..
diana nampak cm anak dara ler..
hihi,,
mmg cun ler...
lawa gak potong cm ni ekk..
klu leh tunjuk blah rambut blakang okgak..nk tgk camane bentuk kt blakang tuh..

mazzura said...

wahh...vouge! memang cun berambut pendek...

iswatie "colours of life" said...

saya sokong...moh ramai2 rambut pendek...

Miss Moon said...

ha ha la this new look make u look young n fresh ...moon suka sangat tgk ....

cujie said...

wah sangat cantik la diana...
hehe.. jgn kembang pula hidung tu...
nampak feminin & lebih muda...

setuju!

Ayu Jaffar said...

diana,
sgt cantek ok!
nampak muda remaja :D

hacienda said...

u look so much more younger la diana..

btl la nmpk makin mude..mcm anak dara..tunjukla rmbut yg part blkg tu...

eza said...

wow....sungguh cantik ler.....
memang sesowai....ngan style yg baru ni nampak diana lebih bersemangat,ceria yang penting nampak kemudaan...heheheh...
hissss...lagi teruja nak berambut pendek...tp hubby x suka la....

PuteriSatu said...

lawa...nampak muda 5 tahun...

lin said...

series nmpk muda..huhu

p-na mama oja said...

wah..tomei... nmpak muda 10thn..hehe!
nk fresh la...p-na pn dh lama rmbut pnjang cmne ye rupa sy klu rmbut pndek laks..tp apakn daya hubby suka sy rmbut pnjang..huhuh!!

mrs hafiz said...

new hairdo... :)

rindu nye nak rmbt pendek..
tp syg nak ptg rambut pnjg ni..
huwaaa..

btw, u look chic la dear!

KV said...

lawaaaaa!@!!!

Ami said...

agree with your hubby!diana nampak fresh and younger:)ami pon rambut pendek gini gak heee.lepas kawen,terus potong pendek(kite pon ade fringe)!hubby kite pon suke:)yerp kadang2 rase rambut panjang nie too common,no offense though sebab salute gak camne org berambut panjang nie boleh jage rambut diorang tue kan?tapi tukar style once a while bagus ape heee.nie nak tunggu rambut sampai bahu then nak try perm lak :p

amydaud said...

tamau puji lah...dah ramai org puji tuh...hehehe....

Aan Andes said...

The fringe sangat cantikk!!! Nampak simple and modern ;)