Saturday, December 13, 2008

~ Jom ke OU ~


biggrin Sabtu lepas kami ke OU, Damansara ... saja jalan2 cuci mata .. punyalah ramai org ... maklum lah sales sempena Krismas kan .. adam la yg paling excited sekalie ... puas ler main segala macam mainan yg ada kat OU tue ..jenuh maid mengejar adam lari sana sini lol...

Novel & Nuby lagie mrgreen

arrow Puas berjalan sana sini dlm OU, kami masuk singgah kat mom's care ... ada sales kat mom's care tue ... so beli la lagi satu botol susu adam + satu lagie bottle utk isi air or jus utk adam + extra teats nubby ... oklah .. harga pun tak mahal .. daptlah diskaun 20% -15% setiap satu barang ... yg bagusnyer bottle Nuby nie .. tak senang nak tumpah, senang nak dicuci, dan tahan lasak bottle Nuby nie ... aiseh leh jadi promoter tak berbayar nieh mrgreen .. sambil jalan2 singgah masuk ke MPH .. belikan buku utk SIL yg dah berkurun carik & my novel yg dah lama dicarik ... Lili Buat Najah .. TQ eyzzah coz rekomen this novel wink memang best giler .. rugi sape yg belum baca novel nieh .... balik jer dari OU kita terus mengadap baca novel nie until pkl 1 pagie .. giler best siap nangis2 masa baca novel nie redface

2 comments:

eyzzah said...

Sedih kan baca novel tu. Hehehehe. Lagi satu novel nak rekemen, andai itu takdirnya by siti rosmizah. Yang ade kat blog kite tu. Yang baru beli. Beli tau. NOvel tu pun sedap gak.

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

eyzzah > thanks eyzzah .... novel yg direkomen sumer best bangetttt ;-)