Wednesday, December 10, 2008

~ Jom Ketam ~

mrgreen Jom Ketam mrgreen

biggrin tak der idea nak update blog sebenarnya ... just nak citer psl akhir2 nie kami mmg giler makan ketam ... beli kat Tesco ... harga Ketam bunga nie sekilo dlm RM14.++ ... pilih yg gemok2 ... dptlah sekilo ... puas hatie sgt2 mkn .. kalau gi seafood sure mahal plk di caj kan ... so beli jer .. pas tu balik masak sendiri ... kalau dah masak ketam nie .. lauk lain dah tak tgk dah ... adam pun suka makan ketam jugak ... sudahnya kami nie leka meratah ketam jer mrgreen .. setakat nie ketam yg kami beli sudah dimasak lemak ketam & ketam 3 rasa ... nak resepi??? visit my Kitchen blog okies .. wink

1 comment:

iswatie "colours of life" said...

Nasib la....akak x mkn ketam..kalu idak terliur la...Mr. Hubby pun x mkn coz dia kata penat kopek but isi x byk...