Thursday, January 15, 2009

~ takder mood ~

rolleyes tak der mood nak tulis apa2 hari nie ... rasa mcm apa yg dimpikan tak menjadi kenyataan .. lantak la ... dah mls nk pikir ... benci .. benci gilerrrrrr evil .. tak tau nak salahkan saper .. salahkan diri sendiri je la .. mmg la ayat nk sedapkan hati " dah tak ada rezeki " ...... even aku dah buat mcm2 .. jenuh settlekan semua benda yg pending .. masih lagi semua tak kena .... semua tak lulus .... mcm2 alasan org bank nie .. byk sgt songehhh ... i hateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cry aku nak black list sumer bank2 kat malaysia nie .. tang ofer benda yg tak befaedah mcm kad kredit .. kad plastik tue berduyun2 tiba ... time aku selepuk settlekan hutang2 aku kat bank tue .. korang tak byk songeh plk... hari2 telefon bila nk settlekan hutang ... time aku nk buat loan umah nie macam2 alasan korang bagie .... hampehhh la koranggggg evil

14 comments:

Lidya said...

sabar k... insya allah.. 2nd time apply lulus.. :)

cujie said...

memang mcm tu... kad plastik senang je lulus
sabar ye diana...

hacienda said...

sbr ye..sbr

linahilmin said...

sabar kay, maybe ada sebab tu.. nanti try lagi....

btw, pic ur adam yg right side, tu cantik... nampak pro angle..

:: AYU AYUMiE :: said...

sabar ye nyah...

mak pun sakit ati sgt kat KWSP... sbb psl nk setelkan utang ptptn tertunggak pki KWSP... melampau syarat dorang tu... duit kita suka ati kita la nk kuarkan... bukannya nk buat enjoy, nk buat byr utang.. aper nk diskriminasikan tahun loan ptptn tu dibuat bler... bengongggg! time nk potong duit org bukan main... time kita nk guna duit sendiri pon tak boleh... hampehhhhhhhhhhhhhh!

NadiahKhair said...

diana,
so sorry to hear that. Xpe try je lagi dan lagi dan lagi. InsyaALLAH ade rezki adam tuh

Ayumie,
PTPTN nak loan tahun baper baru boleh tolak pakai KWSP?? Nad nak apply gak nih.

shuhaina said...

hi diana..
shu ada kwn bhgn loan kat al-rajhi ngan affin..maybe leh try contact them..
shu pun br buat loan umah ngan public..pilih public sbb the only yg offer 95% loan..
apa alasan org tu tak approve kan?

Mrs. Hasanif said...

hurmm camtulah bank.. mengong!!! sabo ye

mrs hafiz said...

takpe nnt d cuba lg k.. cuba baik lain pulak..

ienaadifisa said...

ooo dah nak beli umah ek..
tahniah..
tapi sabar ye..
semua dugaan nih ada sebabnya..

insyaallah nanti2 akan dipermudahkan ye..

Fynnaz said...

Sabar Diana dan jgn lupa harras diorg plak...kejar dan kejarrr seperti diorg hutang kita dan buat rayuannn!!!

hasifdanish said...

Kekadang bank nih saje jew... Kalau ada kenal org dalam senang cite.. so far makcu kalau submit aper2 loan senang jew lepas coz sales person tuh kenal orang bank...

~Atie~ said...

sis....sabo k.....mmg mengade2 bank ni...mcm atie nak buat loan kete dulu mcm gini la...ade jek tak kene.....mungkin ade hikmah....saba byk2....

mica-tetty said...

sian kat diana, kak ok je ...masa kak apply loan...takda masalah ...the point is hege umah yg diana nk beli tu berapa?kalau kongsi nama biasanya takda masalah pon...kak dulu guna nama kak je sorang lepas la...