Wednesday, January 14, 2009

~ Adam Mukhriz @ 2 yrs 4 mths 4 days ~

taken using canon EOS 1000D

biggrin rasanyer lama tak letak adam mukhriz latest pictures kat sini .. asyik2 letak gmbr masak2 .. makan2 ... mrgreen so entry kali nie khas buat adam mukhriz .... sedar tak sedar kalau kira ikut tahun adam dah dikira 3 tahun ... tapi kalau ikut actual date baru berusia 2 tahun, 4 bulan dan 4 hari smile ... dah byk sgt perkembangan adam skrg nie .. maklum la makin membesar .. makin macam2 ragam dia ... me and hubby + maid sabar je la ... sometimes rasa mcm adam nie terlebih pandai pun iye ... kalau keluar ada saje barang beli utk dia ... dah jd mcm rutin pulak ... brg kami sendiri kadang2 tue lupa nak beli ... he..he ... he .. apa-apa pun kami bersyukur dan sentiasa mendoakan yg terbaik buat adam .. dan yg penting membesar dgn sihat dan jadi anak yg soleh .. insyallah amin ... mrgreen

ps : my ringtones hp pakai suara adam yg direcord panggil "maaaaa ... maaaa ... maaaaa ... maaaaaa" comel giler sgt2 mrgreen

16 comments:

~Eila @ Along~ said...

dah besar dah anak bujang awak ye diana..hehe..

eza said...

eee.....muka adam dah cam muka papa la....

:: AYU AYUMiE :: said...

ermmm... nmpk gayanya mama & papa adam dah nk kene start kumpul duit utk buat duit hantaran nnti....dah ada anak bujang katakan!

ezrina said...

Cepat betul masa berlalu kan Diana...besar dah Adam...bila besar ni nampak ada iras2 daddy dia la.. :)especially senyuman & kening nye :D

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

eila > tu la .. bkn baby dah ;-)

eza > itu la .. ramai ckp dah cam hubby

ayumie > wah kena simpan duit nieh ;-)

kak ez> tu la kan .. ikut muka papa dah ;-)

SyahNur said...

wah wah.. da besar da anak bujang sorg ni... da pandai ngorat ke blum ni?? hehehe...

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

kejap dah besau yer..
Gigi agak nyer pon dah penuh yer...

NUR ZIHAN NASZERI said...

adei....cepat je berlalu kan diana..

da semakin tua da kite..huhuhuhuhu

so bile nak kasi 'kawan' sama adam niee.... :D

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Nur > he..he.. x reti ngorat lg ;-)

kak mala > gigi adam dah penuh dah bhg depan tue ;-)

Zihan > tgh cuba nie .. nk berjemaah sama2 ;-)

~fara~ said...

adam makin ari makin encom..
dia dh pandai minx adik lum diana?ahaks..

azie said...

ha ada pun adam yg cute nih....:)

shiemz said...

dah besar dah dier ek.... gigi pun dah penuh...kejap jer mase berlalu... muka sejibik muka papa dier yek... :D

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

fara > adam tak suka dgr word " baby girl " jelesss

azie > haa kak dah ada dah gmbo adam nieh ;-)

shiem > muka kut papa dia lor ;-)

mica-tetty said...

dah kurus lah adam ni.....tapi rambut maintain hensem

mica-tetty said...

dah kurus lah adam ni.....tapi rambut maintain hensem

superior said...

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
jordan shoes