Saturday, February 21, 2009

Eyzzah & Me

biggrin oh yer ini kisah jumaat lepas .. i'm meeting online blogger Eyzzah for the first time .kami ni nama jer keje satu U*TM .. tp x pernah berkesempatan jumpa .. so Jumaat lps mmg dah janji nk ke Butik Zahra dgn Eyzzah .. coz dia nk tau butik zahra nie kt mana .. senang nk pegi sendiri next time .. .. eyzzah pun hari tue baik hati nak drive ke sana .. excited plk kita nk jumpa dia lol.. kita segan gaks sbb kita nie mmg byk cakap ..pok ..pek ... segannyer redface .. eyzzah tue lembut jer orgnyer .. best dpt jumpa dia .. lps amik tudung kt butik zahra .. kami pegi mkn kt restoran berkonsepkan perabot2 antik dkt bwah tue .. sedap foods dia .. sambil mkn kami gosip.. borak2 ... he..he..

eyzzah mkn ginger beef kuey teow

mine py ..nasi goreng thai special

biggrin yg lawak ada insiden berlaku ... masa kami berdua nak balik ke ofis tue .. kami buat u-turn haram ... sekali tue kena tahan dgn pakcik polis trafikkk .. adussss .... tergamam sat kami dua nieh confused .. tp pakcik polisi tue bg warning amaran jer .. adusss .. tak pernah2 ada polisi kat area situ .. tiba2 muncul plk ... nasib..nasibb ... aminnn kami selamat smp ke ofis dlm pkl 2.30 ptg ... nice meeting u eyzzah .. maaf yer kalau2 kita nie dok pok pek citer sana sini .. tp lawak kan insiden kena tahan polis tue he..he..he.. mrgreen

eyzzah & me (muka ku yg hudus without make-up lorrr confused )

1 comment:

.: Leen-Wawie :. said...

hai, berjumpa kite kat blog.. lama tak dgr kabo ek.. hmm, sekali sekala jumpa cyber prenz nih best gak.. dapat kenal lebih dekat lagi... ececceeee...