Friday, February 20, 2009

Geng Upin & Ipin

seb movie mula .. kita posing dulu .. adam siap pakai bj upin & ipin tue mrgreen

cool Malam rabu 18hb lepas .. buat julung & julang kalinyer kami membawa adam & our maid menonton ... hubby & his ofismates pun bersama-sama konvoi sekali .. dorg mmg suka menonton beramai-ramai ... so kami dah beli tiket awal2 hari tue .. senang la .. maklum ler asyikl sold out jer tiketnya ... sementara tgu ofismates hubby yg masih belom sampai ..kami bertiga masuk dulu .. yg hampehnya show 8.45 mlm .. ngam2 jer time citer tue mula ... biasalah kalau cite melayu iklan mula2 tue sket jer evil

no pictures pls .. mama nie kacau la ..

tgklah reaksi muka adam ... " oh no .. lari upin .. lari ipin " eek

smile kami masuk citer dah mula dah .. .. kami masuk dah sampai scene naik bas balik kg. dah .. geram pun ada ... yg hubby & his ofismates masuk panggung dah suku cerita dah .. lagi la dah kira lewat jugak ... dlm dok tengok2 citer upin & ipin tue .. kena la melayan si adam nk pop-corn .. nk air segala la .. ye lah 1st time membawak dia masuk dlm cinema nieh .. rolleyes mula2 tu khusyuk dia tgk citer tue .. elok jer khusyuk tgk .. lagi sket citer nk habis dia dah busan .. dok usik2 kepala budak depan dia .. pastu dlm gelap2 tu dia berusaha nk heret my handbeg nk ajak keluar ..aduhhh .. sabarjelah ... tp hubby berjaya buat adam duduk sampai habis citer ... aduhhh .. mmg sabar sgt2 .. cool

adam with hubby ofismates .. i'm soo heppiii lol

ok .. puas hatie dah habis dah ...

biggrin bab citer Upin & ipin ni.. mmg puas hatie la .. BESTTT ... org sume pakat gelak bila bab2 lawak tue .. bila perati2 ramai parents dok angkut baby2 ..anak2 kecik sume tgk citer nie ... mmg movie berjiwa malaysia la ... he..he.. syabassss .. dgr kt HotFM pagi td ..kemungkinan akan ada sambungan geng the movie nieh ..he..he.. wink

9 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

wahhhhhhhhh...gamba adam tue cam celebrity tgh lari dari papparazzi!!! ;) kewl babe! hehehe

eza said...

huwaaa.....diana dah gi tengok ek....anak2 dah bising...ibu...bila nak tengok upin ipin...bila nk tengok....
ekceli nk tengok last sunday ari tu tapi ticket sold out le plaks.nak gi hari bekerja ni payah ler plaks...tunggu la lagi 1-2 minggu lagi...demam upin ipin dah reda baru gi tengok...

NUR ZIHAN NASZERI said...

huwaaa nak bawak afiy jugak
afiy minat betul cite ni di
tapi wondering die ok ke x dlm tu
kene sedie awal2 milk die neh

zea tinggal dulu eh..karang zea melalak tgk gelap je tpt haru dibuatnye..mau kene halau ngn audience lain..hehhe

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

adam dah tgk yer... abg aisy lom tgk lg ler....ibu bawak aisy....tgk upin & ipin....
hehehhehehehe ni dialog ibu nyer bkn anak nyer kihkihkih....

gEe said...

kire ok la jugak ..
berjaya gak bw adam tgk wayang..kene cm ayyaz..haru!!
tp ktorg mmg ada plan nk try skali lg..nk bw g tgk upin ipin sbb ayyaz mmg suka upin ipin siap ada sume cd dia..

tp kali ni ktorg bajet nk msk time cite bebetul dh stat..tkt mamat tu wt hal lg

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

verde > he..he.. adam dikejar mamarazi ..

eza > kak cpt tgk .. nanti habis plk ;-)

zihan > he..he.. zihan tgu dorg besar skit bleh ;-)

kak malam > mak bapak pun enjoyyy tgk citer nieh kak ;-)

gee > itu la ..adam busan gak dah last2 minit tue .. mask awl tau gee.. nanti frust plk ;-)

hasifdanish said...

Man Blei amek pic dlm cinema nih dah salah nih.... Tak der sape pun kata citer nih tak best.. Makcu dah tak sabar tapi sowee ler tis week baru bleh gi pasal dia yg buat perjanjian ngan danish.. dapt hafal name of angel baru pleh pi.. kui..kui...

alizmiealya said...

wah! wah! adam da g tgk upin ipin ye....kak d,member blog sumer dok canang movie upin ipin..sumer bg gd response..nk g tgk..tp tk berkesempatan lg..nk bawak alya..kecik lg la pulak dia tu..wat nye melalak dalam panggung..maunye haru...hihi..nampaknye terpaksela mama ngn ayah je g dating berdua..

eryn@mama tisya said...

tensi tul asyik fully booked je hah..bila ntah nk bw tisya tgk citer ni...huuhuhh