Thursday, February 26, 2009

Got It .. yeahhh ;-)

biggrin Finally i got it .. semenjak terdengar2 lagu OST ini masa keluar dgn eyzzah jumaat lepas ... serta lantaran luahan hatie ku about this .. alhamdulillah .. i got it petang semalam ... one of my clients tudung dezahra iaitu ILA telah merealisasikan impian ku .. haaaa... ambik ada 22 lague ... dengar berulang-ulang kali sampai puas hatie .. dan yg tak sangka siap ada liriks + gambar2 sekali tue lol ... even it is LIVE recording .. ianya tetap tidak mengecewakan ... cuma masa part adlin nyanyi ada slack skit kat hjg tue .. he..he.. dan mostly lirik lagu dlm PGLtM adalah tanggungjawab & hasil nukilan Adlin Aman Ramlie eek ... tak sangka sgt2 ok .. sambil dengar .. sambil itu ku telah membawa diri ku terbayang kembali di saat menonton PGLtM ini pada 11hb Feb lepas biggrin

Original 'LIVE' PGLtM Season 3

wink Thanks sgt2 ILA wink .. kita still nak jugak OST yg studio version .. season lepas ... he..he.. he.. tamak betul kan mrgreen

8 comments:

SyaNa said...

brape ye rege cd ni?
aku mcm nk jugak ler

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

mmg excited hang yer..dgn PGLTM.. spai terbayang2 yer nasib tak bawak spai ke tido...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

syana > kita kirim dgn member beli ..tp dgrnya dah SOLD-OUT .. RM30

kak mala > he..he.. dah hari2 dok drg .. sampai time nk tido kak .. dgn adam2 sekalie tido ;-)

TEACHER OF SOMEONE said...

wah...jelesnyer...
nak jugak....

bOnda said...

bestnyeee..

shiemz said...

tercapai gak hajat diana nak tgk yek... puas hati giler la kan... :D

mazzura said...

zura lom tgk lagi cite ni? best sgt eh? sapa2 yg sudi kasi tiket free? hahaha

mazzura said...

zura lom tgk lagi cite ni? best sgt eh? sapa2 yg sudi kasi tiket free? hahaha