Thursday, February 26, 2009

TQ MY VIP ;-)

updated on 26 Feb 2009

biggrin Entry ini dibuat khas utk pengkomen2 setia @ my VIP ... saper perasan sebelah kanan my blog ada tersenarai top 10 Commenters ... korang bleh tgk senarai top 10 itu ... ucapan terima kasih diucapkan .. insyallah jika ada rezeki lebih .. Top 3 pengkomen setia pada setiap bulan akan mendapat hadiah misteri sumbangan penaja.. a.ka. Tuan umh blog ... yehuuuuu .. congrats my VIP's mrgreen... ucapan terima kasih sekali lagie pada semua top2 VIP .. jasa kalian sudi mengkomen & sudi mengvisit blog ku ini amatlah daku hargaiii .. love u allss wink

arrow TIPS :
1) klik this URL utk add widget ini di blog anda

2)Klik Top Commenters Widget for Blogger >

3) ikut arahan masukkan link address blog anda TANPA@ WITHOUT tanda / dihujungnya > Filter nama anda (utk makesure nama anda diremove dari senarai top commenters

4) Klik Customize > pastu Klik Add this widget to my blog > (widget ini akan kira secara automatik senarai top 10)


5) Bila terpapar windows ini > Klik Add Widget > Siap > Selamat mencuba ( kita cuba more than 5 times barulah code nie menjadi .. usaha tangga kejayaan okies biggrin )

6 comments:

SyaNa said...

uiskh nama ku pn ade??
hehehe..

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

yeh3x.... leh dpt hadiah..kalo mcm tu dik buat lah entry lg.. ala cite baru meh akak komen lg..kihkihkih...

iswatie "colours of life" said...

wah x sangka 10 top commenter.....

hacienda said...

wahh..name sy pn ade..yahoo...ni nk berusahe lg lebey ni

bOnda said...

bagus nih.. =)
mOga murah rezeki nanti

:: AYU AYUMiE :: said...

oh! mak baru berkesempatan komen di entry nie...

wah! mak di tpt ke-2???? mak tak kisah u kasik adiah aper pon nyah... dpt 'tunic batik' cam maid u tu pon mak dh cukup sukaaa dh... buleh la mak buat pakai time tdo... make sure color pink tau... sajer nk kasik laki mak 'tergoda' gitew... muahahahhaha! komen nk mampusss nie... hihihi