Saturday, February 14, 2009

Our Weekend

Sabtu
biggrin keluar awal2 pagi ke kota damansara ada urusan sket.. hubby betulkan belting kete .. pastu kami gerak ke Butik Zahra .. amik stok tudung dan terus ke IKEA .. beli bekas tuk potty train adam tue .. itu saja .. IKEA tak der sales pun .. lps kuar IKEA kami ke Ikano .. masuk kat Brands Outlet carik seluar jeans adam .. tp x der saiz plk .. hrmmm .. kami ronda2 lagie dlm Ikano tue .. singgah masuk satu outlet nieh and hubby gift me present "miss bling-bling " he..he.... TQ sayang mrgreen.. almost pkl 3 ptg terus kami gerak ke KL sebab nk htr tudung to my clients Nurul .. oh yer Nurul nie rupa2nya duduk satu kondo with my FIL .. dia duduk level 1 .. my FIL level 4 ... he..he.. keciknya dunia kan mrgreen ontw balik kami ke Pavillion ..lapar sangat .. kami mkn di KFC jer .. servis sana quite bad ..org beratur dah pjg2 .. kaunter ada dua jer yg bukak ..manager dia pun ala2 sombong gitu ...hampeh la evil .. ronda2 dlm Pavillion .. singgah beli donut di Jco ..terus kami balik ke rumah ..

lol saper nmpk 'miss bling-bling' at my left finger itew lol

Ahad
arrow Lepak seharian smp ke petang .. pkl 6.30 clients tudung Farah dtg rumh nk amik tdg .. lepas maghrib baru la kami keluar ke Jusco Bkt Tinggi .. bg adam main kejap kt Kidz Center tue .. kami renew our JCard dulu .. ada Jcard sales rupanyer .. so dpt lah beli bj siang & bj tido adam sepasang .. balik kami singgah mkn kat Kg. Kuantan .. smp rumah almost pkl 11 mlm .. adam masih lagie ekcited melayan channel 613 .. sabar jelah mrgreen

alahai adam ..sudah pkl 1 am maaa .. masih lagie excited cool

6 comments:

syana said...

moh la close up bling2 tu..

eza said...

wah... mama ngan papa bawak adam gi jejalan seharian ek....best kn...

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

yer lah tak npk ler bling2 itew...close up sikit

Ayu Jaffar said...

diana, ptg semlm kak ayu pun ada kat JJ bukit tinggi, kat tgv....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Syana > segan ler .....

Eza > he..he.. tu yg xcited smp pkl 1 am tue

Kak mala > bling2 biasa jer kak ..

Kak Ayu > wah kak ayu sudah ada blog ;-)

azie said...

adam yg comeiii..nampak da mcm abg2..hehe