Monday, February 16, 2009

Sambungan Misi-1

biggrin korang igt lagie kan psl misi nieh ??? .. he..he .. sudah masuk 2 weeks misi train adam nieh .. dah misi nie pada permulaanya hanya untuk day time waktu siang starts 9 am to 5 ptg .. telah pun di naik taraf ke belah malam starts 5 ptg ke 10 mlm pulak mrgreen.. so sekarang nie adam hanya pakai pampers 2 kali sehari shj .. time nk tido siang .. dan satu kali masa nk tido mlm .. mmg kita suspect & respect la pada online2 mommies yg dah berjaya dgn misi dorg nie mcm mazzura .. congrats lol...

biggrin oklah setakat ini pencapaian adam bleh dikategorikan dlm gred B+ ..he..he.. berdasarkan catatanku pada my buku kecik tue .. dia selang-seli .. ada satu hari tue ok .. sepanjang hari without failed .. ada satu hari plk sekali jer termiss ..hrrm... slowly2 la kan .. weekend lps kami dah beli benda alah nie kt IKEA .. kaler merah lagie ..he..he.. cool keep POSITIVE thinking .. kami berdoa ... semoga gred adam dlm misi ini seterusnya akan naik kepada gred A plk ..he..he... lol

2 comments:

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

abg aisy pon dah tak pkai pampers siang hari cuma mlm jer

mazzura said...

tq. hehe
semoga berjaya ye D.. :)