Wednesday, February 11, 2009

~ Suprise Dating ~

biggrin ok kawan-kawan ..hari nie me & hubby on leave ... kami berdua cuti utk our special date redface just two of us .. adam tgl dgn maid di rumah .. pagie2 hubby bgtau pakai molek2 .. sopan2 utk our date tue .. kita tak syak apa2 .. so pakailah dress arcadia yg baru & tdg zahra baru beli tue ..he..he.. perjalanan kami di mulakan awal2 pagi ke Bkt Jalil utk ambk my Bobbi Brown hamper from In-Trends .. aduh sesat2 carik jalan ke Measat Publications tue .. smp dekat pkl 12 tgh sudahnyer ..evil .. lps tue kami gi mkn lunch berdua .. hubby tak bgtau lps lunch nk kemana for our date .. dia cuma bgtau nak gi KL kejap .. jumpa somebody .. rolleyes

rolleyes.. sampai2 KL .. hubby ajak singgah ke People Textile & Fah Num Textile ... tapi kami x beli apa2 pun ..saja cuci2 mata .. harga2 kain kt situe pun boleh tahan jugak ... dlm hati dok bertanya kemana la tmpt dating nieh .. adehh .. sampai2 jer kt jln tun razak hubby belok kiri .. tup..tup parking ke Istana budaya .. alamakkk ... apasal kami ke sini pulak .. hubby pimpin tangan kata "Jom .. sampai dah " .. kita dok pikir agaknya kawan hubby keje sini kot ... sampai dlm IB tue mmg dah dup dap dah jantung .. kita dok igt kot2 la hubby ada nk jumpa kawan dia kat situ .. hubby ajak minum dulu .. org dah mula ramai dah kt IB tue .. kita dok tensen la .. kan ker tiket PGL dah sold-out .. bikin hati panas jer tgk org lain tgh excited nak tgk PGL ...evil

mrgreen nak ubat hati yg lara posing2 la kat poster PGL kat IB tue .. tah mana tah kawan hubby yg janji nk jumpa tue tak muncul2 pun .. dah dkt pkl 2.45 hubby ajak naik ke atas pintu entrance kot2 nk posing kat atas tue plk ... tiba-tiba hubby kuarkan tiket PGL ... nasib baik kita tak pengsan kt situ juge ..eek... mengigil kt situe .. tak sangka dpt jugak terlaksana impian tgk PGL .. last2 skalie baru la hubby citer surprised.. kisahnya hubby bgtau .. dengan bersusah payah kawan baik dia dapatkan tiket nie .. sebenarnya tiket PGL tu bestfren hubby bagi as hadiah bestday hubby 27 hb feb nie .. so mmg rezeki kami berdua sangat2 lol .. kalau korang la apa perasaan korang ?? sure heppi giler kan smile

lol hari tu kita sampai merajuk2 bila tau tiket PGL nie dah SOLD OUT sad rupa-rupanya .. hubby ada special suprise for me ..he..he..he.. patut la sebelom pegi dating tue hubby suruh pakai molek2 .. he..he.. i really2 have so muccchhhhh funnn ... penantian yg amat2 berbaloi dan mmg puas hati giler ... nanti kita citer kt entry lain psl my experience saksikan PGL season 3 nieh ok ... finally dpt jugak terlaksana one of my wishlist dream ... I LOVE you so Much dear wink

7 comments:

nifalnin... said...

aduhai.. romantiknye hubby diana nih... pasni, awak plak la kena wat surprise kat dia.. yg pasti, kite dok senyum2 jer bc entry awak nih... hehehe...

Anonymous said...

wahh...... bestnya romantik la

eza said...

huhuhu...jeles nyer akak bc entry nih.....

NUR ZIHAN NASZERI said...

diana..
yang bobbi brown tu da dapat ke blom?ape dlm hamper tu..

eiii..bestnye

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

nifalnin > hubby suka buat suprise ..kita plk pening nk suprise dia ;-)

anonymous > TQ ;-)

eza < adeh kak .. segan sayer ..

Zihan > esok kita uplod gmbr apa yg kita dpt k ;-)

SyaNa said...

alahai..lomantik nye laki ko..
jeles lagi aku ni..

~Eila @ Along~ said...

diana..baru je plan nak tgk PGl..frust giler tgk2 tiket dah sold out..aduhaii..mmg rezki diana la ekk..kalo ade dipentaskan lagi..nak try la cr tiket..kot2 adoo...hiks..teringinn sgt nak tgk PGL nii