Saturday, March 28, 2009

60 Earth Hour

biggrin Kami juga tidak ketinggalan menyokong & mengambil bhg dalam Earth Hour sabtu nie .. kita dah register daftar last week sbg tanda sokongan ... rasanyer balik keje nantie nak beli lilin .. macam dah habis jer lilin utk standby kt rumah .. best gak yer duduk dlm gelap pasang lilin bagai nieh .. agak2 kalau duduk lepak tepi pool time malam Earth Hour nanti pun best gaks lol ... korang plk camner mrgreen
ayuhh join sesama jomwink

ps: kami bergelap sharp on time .. lawak betul larik2 tutup lampu sumer .. pastu larik2 ketingkap tgk umh mana yg bergelap .. umh mana yg x join earth hour nieh .. bebel2 sket .. pastu dah nk pkl 9.30 tue .. larik2 lagie tepi tingkap tgk umh mana dah starts pasang lampu umh depa.. lawak jer mrgreen

8 comments:

linahilmin said...

d, kena register ke? laaa... tot pakai tutup je lampu kat umah tu!

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

dah daftar.. ok mlm ni sama2 lah kiter join tutup lampu...liin mmg ada stock kat umah..

TEACHER OF SOMEONE said...

jom sama2 menyokong :-)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

LIna > dah register dah last week .. best juge bergelap nieh ;-)

kak malam > kami x semapt beli lilin .. coz ada lampu dr luar dah

noor > yeahhh Jommm ;-)

TEACHER OF SOMEONE said...

smlm ade member yg g lepak kt luar nk tgk satu2 bangunan tutup lmpu..
sy dok hostel je...
penat...

Ezrina - A wife & a mummy of two said...

ekekeke :D akak pun join earth hour ni gak Diana...
malam sabtu tu, tepat 8.30 pm, kitorang tutup semua lampu rumah dan bergelap, yg ada cuma cahaya tv ngan lap top akak aje...
lepas sejam baru on balik...
hahaha :D

eza said...

sabtu malam tu kami sekeluarga bergelap jap kat umah...

~Eila @ Along~ said...

eila kat kampung pun bergelap juga..semangat sumer kumpul depan tv..sambil countdown nak tutup lampu..hehe