Sunday, March 29, 2009

Duty@Sunday

picture taken from HERE

lol sila jgn gelak yer .. hari ini hari ahad .. hari nie juga turn kita duty at reference desk .. hu..hu.. keje mcm biasa pulak tue dari pkl 8 pagie until 5 ptg .. sian kita .. org lain dok lepak2 bergurau senda time hujung minggu .. aku plk keje .. bgn pagie2 td hubby htr ke ofis .. lps thumb-nin hubby teman breakfast dulu coz library starts on service pkl 9.00 mcm tue ... lps breakfast sinngah 7-E beli mineral water & choc ... utk lunch nie kita dah siap2 bawak bekal coz kafe sumer tutup ... hrmm ... takpelah dah tugas kan ... tp takper .. kalau duty time wekend nie dpt CTR (cuti tanpa rekod) .. kami nieh keje x leh claim OT .. kaedahnya dpt la cuti FREE satu hari ... yehuuuu ... lol

Note : jenuh dah visit blog jengkawan .. surf net.. segala macam web ... adehhh cepatlah pkl 5 ..hu..hu..

10 comments:

TEACHER OF SOMEONE said...

siannyer kn keje ari ahad...
tp xpe nnt dpt CTR...
hehehe

mica-tetty said...

hehehhe sian diana..takpe buku2 leh temankan..kalau kak suka..habs 1 hari kak baca suma buku

shiemz said...

La keje ke diana.. siannyer.. xpe, sacrified kan... dpt cuti 1 hari lain gak.. Adam dok papa dier la ek...? :D

alizmiealya said...

caiyuk2 akak! kite lak skang ni kene keje hr sabtu..boring

SyaNa said...

ok pe Ot dpt cuti free..
nape la opis aku ni tak buat gitu..
mmg rajin aku OT :p

CT NORAMIZA said...

la siannya keja hari ahad, tapi x pe, dpt cuti free tu, bestnya.

eza said...

ok la tu leh dapat cuti free...
sape tak nak oittt....
tapi sian ler kat keluarga kn...patutnya hari ahad ler hari kita untuk bersama keluarga kn....

eza said...

ok la tu leh dapat cuti free...
sape tak nak oittt....
tapi sian ler kat keluarga kn...patutnya hari ahad ler hari kita untuk bersama keluarga kn....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Noor > itu lah mmg dpt CTR nieh ;-)

kak tetty > TQ teman YM smlm ;-)

shiemz > adam ada dgn hubby & maid

aliz > la ye ker ke kena keje sabtu yer ..

Syana > he..he .. selalu OT sian hubby ko plk nantie ;-)

CT > tu lah tgh plan bila nk cutie nieh

eza > itu la kak .. adehh sabo jelah hubby & adam

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

kena keje cian nyer....time ahad tu ler utk rehat kan badan kannn..
tp nak wat camne kan dah tugas..ok gaklah tu dpt cuti free