Monday, March 16, 2009

Butterscotch ;-)

biggrin I'm in love with this bread ... tp yg x bestnyer roti nie cuma smp hari Isnin & khamis jer kt kedai2 .. kalau nak beli tue kena cepat la .. kalau petang2 pegi kedai tue .. confirm dah sold-out .. harganya pun boleh tahan la .. mahal sket dari roti biasa tue .. to suka giler bau & rasa roti nie ... wangi jer .. mcm bau kek pun ada .. really2 good .. nyummmyyy lol

16 comments:

SyaNa said...

rse dia mcm roti biasa ke??
ke manis2??

mrs hafiz said...

sedap giler kan.. masa mula2 kuar, takdelah cepat hilang dkt kedai.. tenang je saya membelinye.. skrg ni. sold out manjang, tgk nasib je, ada ke tak.. kene berebut lak tu..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

syana > rasa dia cam vanilla2 manis2 gitu ;-)

maria > asyik sold out jer skrg kan ..tension ..hu..hu

shiemz said...

Diana, shiem pun ghajin beli tau roti..memang sedap.... slalu beli 2..letak umah ngasuh hadzeq coz hadzeq suker roti nie....

eza said...

huhu....mmg sedap roti ni...dak ijan yang perkenalkan kat aku...
lembut jer kan roti nih....
roti ni mmg payah ler nk jumpa...kat 7E x der....jusco pon x der....tesco x der....yang terbaru member opis ckp kt giant byk ler plaks...nanti nk gi carik ler...

bOnda said...

tak sempat nak beli..selalu licinnn..huaaaaaa

:: AYU AYUMiE :: said...

kalu dpt kat dania...habis dikutipnya kismis tu... eh, kismis kan? mcm kismis ajer... heheh, nk carik la jugak... i kan suker 'meniru' hehehehe!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

shiemz > hadzeq pun suker yer ;-)

kak eza > mmg best roti nie ;-)

bonda > mmg sambutan hangat la roti nie

ayumie > bkn kismis ayumie .. dia cam kastard2 dia tue .. cepat gi carik .. nanti sold out ;-)

ijan@2 aka ummihakimi said...

memang sangat sedap ROTI nie..
peberet...
nak jumpe susah!!!

saveme_zero said...

X PENAH JUMPA LA ROTI NI.

umiaiman said...

memg btui sedap roti tu.. yg coklat kismis tu pun sedap gak kan.. satu buku tu memang tak cukup ohoho..

lady D said...

roti ni mmg sedap kan....ana & hubby pun suka gile makan roti ni...selalunyer kalau sekali beli confirm 2 buku...tp mmg kena cepat la...kalau x...confirm sold out...tp satu tempat ni confirm ade stock roti ni...kat KLIA...tp jauh la...tp demi butterscotch...ku gagahkan juga tayar kereta ini...hehehhe...

Che An said...

suka dua2 sekali yg coklat raisin sama yg ni..

4rm sekali mkn mmg licin...heheh

mazzura said...

aah sama..suka sangat2..lemak berkrim..ratah pon sodap..

TEACHER OF SOMEONE said...

baru berpeluang beli roti ni semlm..selalu asyik abis je kt koperasi institut ni..sgt sedap...jath cinta terus dgn roti ni..hehehe

Ezrina - A wife & a mummy of two said...

haaa...roti ni mmg favourite hasben akak diana....
memanjang makan roti ni je...tu pun dia rasa dah cukup kenyang (lebih2 lagi kalau malam, dia tak mor makan yg heavy)...
sanggup carik sana sini selagi tak dapat hehehe :D