Friday, March 20, 2009

Friday Story ;-)

biggrin hari nie hari Jumaat citer psl tempat keje lah yer .. he..he.. .. pagi td kt ofis ada 4 majlis sekaligus .. dimulakan dgn majlis tazkirah .. majlis meraikan staf bertukar .. majlis suai kenal staf baru dan juga majlis sumbangan kelab Putra kpd staf PTAR .. kita ditugaskan sebagai emcee utk majlis tue .. Jawatankuasa bgtau pun dah last minit petang semalam .. x pelah .. nasib baik kita sempat draf skrip utk majlis hari nie .. lps settle semua majlis ada jamuan .. yg lawaknya aku leh sebut "dipersilakan tuan2 dan puan menikmati jamuan yg telah disampaikan .. patutnya sebut jamuan yg telah disediakan " .. aduhhh tersasulllll redface
biggrin citer psl statistik bulanan nie .. dah pun kita capai .. aminnnn .. at-least dalam sebulan 200 buku kena di prosess .. bkn apa .. nk memastikan tiada banyak back-log2 buku yg belum diproses .. kalau dpt buat lebih ari 200 lagilah bagus ... kelmarin kita dah ditugaskan satu troli buku nie utk di proses .. troli ni mengandungi buku-buku yg bermasalah .. kami panggil sbg troli buku bermasalah .. x tercerita apa masalah2 buku nie .. macam2 ada .. masalah salah lokasi .. salah no. kelas .. dan sebgnya .. tp kena buat juga sebab nak clearkan back-log .. sambil2 buat buku .. mkn biskut famous yg mahal nieh mrgreen bukan mahal apa .. dekat RM9 .. dpt sket jer 100gm .. kalau mkn berdua dgn adam mmg confirm tak cukup ... mahal2 pun nak nak jugak beli tue .. camner tuh lol

9 comments:

SyaNa said...

makan pree la kan kalo ade majlis2 ni..
syiok btol..

linahilmin said...

ohhh, cookies femesamos ni berantu!!

bOnda said...

diana staff UiTM S.Alam eks? adik saya studi situ =)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

syana > rezekiiiii ;-)

Lina > itu lah .. kita dgn adam pun sukerrrrr

bonda > yup .. saya di library 1 uitm .. ;-)

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

wah ari ni mkn free ler yer..mesti byk menu nyer awat tak snap masa mkn sekali..hehehhehehe
nak cikit lehhhh....bicikut....

p-na mama oja said...

nyam2..nk skit..sy suker gak cookies!!

Lidya said...

ngaa.. kiter kalo kena berucap depan org ramai sure tk kuar bunyi.. sunyiii jerk.. bunyi jantung je yg kuat kot..

TEACHER OF SOMEONE said...

famous amos...sedap...sedap

TEACHER OF SOMEONE said...

famous amos...sedap...sedap