Thursday, March 19, 2009

Dragonball Evolution

biggrin he..he.. nie entry lama nie .. Jumaat lepas .. hubby & ofismates beramai-ramai menonton Dragon Ball nieh .. awal2 hari rabu dah siap2 beli tiket ... last2 minit ... disebabkan 2 org tak dpt join .. so kami bawak our maid & adam masuk tgk sekalie .. kali nie hubby dah siap2 bagi tiket kt ofismates awal-awal .. tak mo terjadi lagie kes masuk cinema lewat kot2 ada yg terlambat ker .. show starts pkl 9.20 pm cam tue .. seb show mula tue terperasan mica .. anak kak tetty betul2 kt depan belah kiri seats kami .. nak tego tp lampu dah gelap pulak .. dah habis movie baru dok tegur kak tetty yg tgh beratur nk byr parking .. sempat borak2 kejap jer biggrin .. pastu otw balik tue kami singgah mkn supper kt Bdr. Baru Klang .. rest. kt situ siap tgh buat pertandingan separuh akhir karaoke .. tiba2 perasan cousin py wife pun masuk bertanding .. tgk wife dia nyanyi kejap .. lps supper .. kami balik rumah terus biggrin
pictures taken from here
lol kali nie bawak adam tgk movie dia ok sket .. cuma ada scene2 yg dia busan tue dia dok pegang2 peha amoi yg duduk belakang seats kami .. dah ler amoi tu pakai seluar pendek siap si adam ckp "hai ..hai" eek ... dah hujung2 citer .. adam dah dah kepenatan kot ... lama2 adam bleh tertido lena kt seats dia sendiri .. he..he.. lawak betul mrgreen .. tp overal citer nie oklah .. rasanya ada sambungan part 2 citer nieh .. cuma pada kita yg dah terbiasa tgk yg cartoon py version lain sket la .. hero citer nie si GOKU tue hensem banget lol

5 comments:

SyaNa said...

best ye??
sure tgh penuh panggung ni..
malas aku nk berator..
huhu ape crite upin & ipin pn tak tgk lagi..
loser giler aku..

eza said...

hahah..diana cite upin & ipin pon gi tengok lagi...ni ada plaks cite best lagi...huhu....nampak gaya beli DVD jer la...layan kat umah...

ijan@2 aka ummihakimi said...

ya ..sokong kekza.... upin ipin x tengok g.... memang kna layan DVD ler...
lagipon Hakimi x berapa suke tgk tv.....
takut je kang bawa g tgk wayang..
dia bosan....
ajak balik..
then melalak kat situ..

TEACHER OF SOMEONE said...

blm berkesempatan nk g tgk cite ni...
huhuhu

bOnda said...

nak tengOk! nak tengOk!!