Saturday, March 14, 2009

Saturday Story ;-)

biggrin awal2 pagie me & hubby bgn .. kami keluar ke pasar besar klang .. beli lauk pauk dan sayur sket ... kami keluar awal coz pkl 10am nanti kita kena gi kelas tudung DIY kat Kondo Sri Alam, Sek 13 .. kelas tudung kali nie best coz x ramai pelajar .. cuma 10 org jer ..kami tgl dtg bawak alat2 jahit jer ..yg lain semua organizer sediakan .. member blog Zahiela yg inform psl kelas nie ajak join sekalie .. my auntie pun interested join sekalie .. cikgunya Pn. Eynas yg baju biru tue .. cikgu yg sgt sabar dan lembut orgnya .. byk tips & info baru kami dpt .. so cikgu nya senang bg perhatian pada sorg2 pelajar .. sebelum kelas habis pkl 2.30 ptg tue .. dpt lah siap satu tudung ... cuma tgl nk buat furnishing sket je lagie .. he..he.. kelas mmg enjoy la .. walau pun yurannya mahal sket tapi mmg puas hatie sgt mrgreen
biggrin Lepas kelas kita dgn Eila ke Butik Zahra .. coz nk ambik new stok .. giler ramai org dlm butik tue .. mcm perang daaa rolleyes .. Eila pun dah dilantik sbg salah sorg dealer zahra utk area kajang ... congrats eila .. selamat berbizzness ok wink.. lps kami ambk stok .. kita tgu hubby sampai dgn adam .. so kami lepak2 kt kedai bawah butik tue sambil makan2 biggrin .. hubby sampai jer .. hubby plk order makanan .. sambil sembang2 kejap .. me & eila naik butik lagie sekali 2nd round ambik stok lagie .. he..he.. Thanks eila belanja kami mkn yer .. murah rezeki eila mrgreen
cool Lepas tue kami gerak ke Ikano .. eila pulak gerak nk ke cheras .. lepas kami jln2 ronda2 dlm Ikea ..Ikano .. kami terus balik rumah ... layan tgk AF 7 jer malam tue lol
Adam with barang2 yg di shopping di IKEA

4 comments:

eza said...

wah..gi class lagi yer untuk blaja jahit tudung....bagus tu...
akak mmg tak kose nk jahit sebab x minat...main bli jerk....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

eza > he..he.. kali nie kelas x ramai .. so senanag fhm sket .. he..he.. ;-)

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

gajin betuiii.. spai ikut ke kelas lg tu..bagus2x...

:: AYU AYUMiE :: said...

wah! rajinnya uolls belajar menjahit yer... nmpk gaya, ada chance ayumie dpt adiah tudung DIY by diana nie... almaklum ler, i kan top 5 tukang kasik komen kat blog u ni nyah... hehehehehe!

p/s: mak nk color itam semua tau...muahahahha! perasan abisss!