Tuesday, March 3, 2009

Vote .. Vote

biggrin Firstly thanks sgt2 pada my ofismates Izwan yg sudi design header for my blog .. header nie sbg tanda hadiah pada my blog sempena bestdaynya yg ke -3 tahun bln Feb lepas ..wah blog pun dpt hadiah yer ... so kita nk mintak jasa baik kalian2 semua utk vote yg mana satu cantik .. yg sesuai for my blog ini .. so Vote akan ditutup malam ini .. time lunch tadi kita dah tukar layout baru yer .. he..he.. PUAS HATIEEE mrgreen rasa macam nak letak dua-dua sekalie .. he..he.. tp kena pilih satu sajer yer .. Thanks pada semua Voters .. pengundi2 setia semua wink

Design 1

Design 2

Note > kpd pengundi tegar or my VIP's .. hujung bulan ini akan mendpat special gift from tuan rumah yer .. nantikan keputusannyer hujung bulan ini wink

25 comments:

Mrs. Hasanif said...

diana..dua2 pun cantik..hurmm kite pilih yg atas la... pasal kedudukan pic tu nampak terletak disitu :) ..

:: AYU AYUMiE :: said...

ala...sini intenet tak OK..nmpk design 2 ajer... nnti karang kita try tgk lagi..kot2 kuar design 1 tu...

anyway..tahniah yer!

eza said...

dua2 cantik ler....
kalu diana letak header cam tu jerk mmg payah nk tengok kesesuaian untuk blog diana.apa kata diana cuba letak header sekali ngan badan2 blog nih...hehhehe..apa aku ckp kn nih...diana paham kn....dari situ leh kita buat perbandingan...

bOnda said...

design no.2 canteeekkkkkk sangatttt!! ceria gitu..(kalO diana takmO, bOnda mau bleh? mOekekekek..)

teduhankasih said...

sy hanya silent reader

tp saya suka yg no 2
heheheh

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Ibu Maryam > design 2 ok jer terletak ..dah test ltk .. he..he ;-)

eza > kak dah try ltk ..design 2 tue better

Bonda > ramai suka design 2 yer ;-)

teduhankasih > okies ..TQ kerana sudi vote ;-)

eza said...

dengan rasminya akak nk vote gambar yang nomot 2 tu...
kenapa???
sebab mmg sesowai ngan family diana.one happy family gitew...
ada sinar mentari ibarat sinar keceriaan dan kegembiraan menyelubungi kehidupan diana sekeluarga...pastu ada rama-rama ngan rumput nampak fresh gitew...
sekian....

cujie said...

I choose design no 2
ceria macam channel 611 tau!!
heheh

Dikaulah...Cahaya Kehidupan said...

kalo akak pilih desing 1 sebab cantek tulis nyer & color npk ceria

SyaNa said...

dua2 cantek..
tp kalo kena pilih..
aku chop no 1..
sbb aku soka kaler2 gelap..

Anonymous said...

suka no. 1 sebab.. settingnya textnya.. the pics, cam menarik jer..teratur.. ada rama2 yg sungguh santeks gitew...

MTW

mazzura said...

bagi zura, yg 1st tu cantik

Cutie Pie Lulabi said...

ello kak diana,

saya vote utk no 2!!!

nOLie said...

akak vote no. 3 hahahahah....

kalau background hitam....design no. 1 tuh sangat cantik...seswai gitu....

kalau background putih/biru...yang no. 2 tuh memang kena...

hacienda said...

i vote no 1..

rainbow sgt cantekk

NUR ZIHAN NASZERI said...

no 2 babe..
simple sgt
sejuk je mata memandang

Fynnaz said...

Erkk lambat yek Fin nak vote tp apa2 pun no 2 tu lah Fin suke =)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana,
sama cm kak eza gak..
vote no 2 tuh...
sebab kaler dia tu nmpk cool je..
sesuai ngan blog diana..hihihi

TEACHER OF SOMEONE said...

no 1 tu cantik..
nmpk sgt ceria

ienaadifisa said...

waaa dah berwajah baru..
nice n simple
i loike..

hehehe..

eh jadi ke balik kulim minggu nih..

NUR ZIHAN NASZERI said...

waaa..bukak2 je sudah ade wajah baru..

hehhee..yeay..cantek2

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana da tukar erk...
ha..lawa dah ni diana...
sedap mata memandang...
klu tensen wat keje leh p blog diana..
leh tenangkan fikiran..hihi

Mrs. Hasanif said...

hehe no 2 pun ok..x kisah mana2 pasal dua2 pun chantek ... ceria gitu.. xpe boring2 diana tukar la yg lg satu..

Ayu Jaffar said...

nampak lain....
ceria je :p

Caps said...

kalau background baby blue cam skrg..banner tu sesuai dgn design ke-2..masyuk gitu...

yg design pertama tak baper masyuk dgn background yg ada skrg...

pandangan kurang bernas dr org yang tak seberapa heheh....

p/s: bestnye ada pengundi tegar aka pengomen tegar