Friday, April 24, 2009

Duty@Night

biggrin hari ini hari saya duty malam .. masuk keje pkl 3.15 ptg.. habis duty pkl 11 malam .. kerana skrg tgh exam weeks .. kalau bkn time exam duty sampai pkl 10 mlm shj ... pagi tadi .. lps hubby pegi keje .. kita telah berjaya menyettlekan beberapa keje ..he..he.. mrgreen
arrow laundry (2 bakul besar) > basuh dan dah siap sidai sekalie
arrow sapu umh dan mop umh .. sampai ke bilik2 aku mop
arrow cuci toilet .. baru lah rasa berseri jer toilet lol
arrow pasang lilin aromatherapi lavender from lovelylace utk wangikan serata rumah
arrow masak sup ayam + nasi for my lunch dan juga utk dinner hubby + adam malam ini
sup ayam sempoi
biggrin kesimpulannya > penattt giler .. tapi puas hati coz rumah dah bersih dan berbau wangi sepanjang masa + kena bebels dgn hubby naper terover rajin sgt nieh mrgreen

9 comments:

zai@umiaiman said...

waaa rajin rajin.. siap lilin lg yer... sy klau duty mlm tak sempat sgt nk wat semua2 tu sbb aiman sy antar sebelum sy gi kejer ptg tu..
adam di hantar seperti biasa ke?

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zai > hari nie telebih rajin plk .. adam htr pagie2 td .. hubby htr otw ke ofis ;-)

shuzana said...

rajinnyer mak buyung ni..mesti tgh sihat kan..kalau morning sickness dtg..rase nak baring je kan..hehehe

hacienda said...

xpela...klu kite pn mmg puashati gle dpt bersihkn rumah,n wat mcm2

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

shu > he..he.. itu la .. sementara terajin nie .. habis kemas sumer benda

hasnidar > itu lah .. umh dah kemas bersih .. baru leh rest ;-)

zailamohamad said...

Betol tu kak, masa rajinler nak buat semua benda kan??kalo kn angin malas..raser nak baring jer;p

.: Leen-Wawie :. said...

perrghh giler rajin.. siap wangi2 gitu.. agak2nya bakal dapat bb gal kot... ihik..

Lidya said...

perempuan..celik mata kerja nak tutup mata masa malm pun kerja jugaks..

hehe.. nak pi dapo minum air, nampak cawan tk basuh, kerja lagik!~

yeah..!ciyokk!~

~Eila @ Along~ said...

uihh..rajinnya diana..jaga jugak diri tu..jgn lasak sgt ye..