Thursday, April 23, 2009

Menu Malam tadi ;-)

biggrin sebagai menyokong kempen "Makan Masakan Sendiri" or "Eat Your Own Cooking" oleh zaila .. inilah menu dinner kami sekeluarga mlm tadi .. kita oreng sayur yg beli kt cameron tue ... tah apa nama sayur nie yer .. ada rasa mcm taugeh gitu .. lauk tambahan pulak adalah ayam masak taucu .. adam habis satu senduk nasi tue .. he..he.. selalu bagi dia mkn sendiri .. tp mlm tadi saja rasa nak suapkan dia .. direct dari air tgn mama dia .. cewaahh!! lol.. lps mkn kita layan CSI tp terlelap few scenes .. so tak tau apa jadi plak .. sedar2 dah ending part time grimson jalan kuar dari lab dan jumpa aweks dia di hutan costa rica .. kita rasa watak grisom lah penyeri citer CSI nieh sejak dari mula .. hu..hu.. miss grisom & sara cry
sayur goreng & ayam masak taucu

14 comments:

TEACHER OF SOMEONE said...

wah...nmpk mcm menyelerakan je kak...
tibe22 teringat masakan mak kt kampung

zai@umiaiman said...

kiter pun suker layan CSi, tak kira CSI mana, asalkan nama CSI semua kita bantai tengok...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

noor > msk sempoi jer tu noor .. 2 lauk jer ;-)

zai > itu la sedeh laks grisom takder dah ;-(

zailamohamad said...

oh..oh..thank you kak..so ader sape2 lagi yang nak menyokong kempen saya??ader hadiah menarik dari Phuket ni...nampak macam best jer ayam masak taucu tu;)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zaila > wah hadiah ke phuket tue . dasat!!!

hacienda said...

ha'ah...grissom n sara..sedih2...csi dh xsm mcm dulu

Mrs LVoe said...

sedappp yea ayam tauchu

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

hasnidar > csi baru nie sure kurang best kan

sha > try nanti buat yer ;-)

M@L@ said...

Npk sedap ayam tauchu tu...dah lama x mkn..

nifalnin... said...

kite ske sayur tu.. sedap sgt... hehehe...
pasni grissom dah tader lg kan.. sedih jer... x sempat plak nak tgk csi mlm td.. mydin nye pasal la nih.. huhuhuu...

shuzana said...

dah lama tak masak masakan bertaucu..kt sini tak de taucu..huhuk huhuk...

lin said...

terer..terer..mabuk pun larat masuk dapor lagi...heheh

SyaNa said...

best gak kan kempen ni..
aku da lama tak msk..ingat bulan 5 ni nk start blk masak..
wahhh kena tggu bulan depan ye..alasan...alasan..

eza said...

tak pernah lagi buat ayam masak tauchu....harus dicuba nih....