Tuesday, April 28, 2009

Panel Penemuduga

biggrin hari ini kita sgt2 busy .. nak jenguk blog kawan2 time break pun x sempat .. solat pun terkejar2 skit .. hrmm.. me & my ofismates diamanahkan sbg panel utk prepare kertas soalan & juga sbg penyemak kertas soalan .. hari nie kat ofis ada interview utk calon2 Pustakawan - S41 ... seramai 67 org telah hadir .. suppose total yg dtg 90 org .. tak der sorg pun calon2 yg dtg nie kawan2 same batch kita .. kebanyakannya muda2 lagie .. tp kami pemeriksa kertas soalan nie pening tgk mcm2 gaya menjawab soalan .. coz soalan yg dijawab adalah yg berkaitan dgn Cataloging & Classification .. ini pun masih ada rasa pening sket lagie mrgreen .. esok pulak samp khamis busy dgn Bengkel Anugerah Kualiti Naib Canselor .. ambik la bertapa 2 hari dlm bilik seminar pulak ... nasib baik hari jumaat tu cuti kan .. boleh layan PS & DVD puas2 .. saper2 yg nk rekomen game PS2 yg best2 tu leh ler share info dgn kita yer .. lol
our new PS2 .. bleh la main utk hilangkan kebusanan time pantang nantie mrgreen

ps : suzi .. kita jumpa dah game silent hill origin utk PS2 yg suzi mention psl selamatkan budak terbakar tue .. seram tue .. skrg giler main game yg versi hantu2 .. tp main siang hari jer .. malam2 takottt mrgreen

6 comments:

SyaNa said...

aiyakkk gile men game kamo ni ye..hahahaa
jgn men yg ganaz2 tau :)

Mimi said...

Haha! Bagus2, preparation for pantang.. jangan lupa beli headphone skali so nnt baby tak tergezut dgr sound effect ps2 tu hehehe.. Dulu masa I dlm pantang, I banned my hubby frm touching his PS2 so that he'll devotes his 24-7 to me n the new baby, but nampaknya u ada idea yg lagi bernas ;)

M@L@ said...

syok kan main game anak buah ada lah game ps2 ni..kadang2 join gak biler dah main x leh lepas.. asyik nak main jer...

ijan@2 aka ummihakimi said...

wah.. da lme x layan bendalah nie..
semenjak ade hakimi....
sebab takut x dapat lepas gian...
hakimi dah mendahului...

haifaarah said...

kak diana..brape ek harga PS2 nie?? akak beli ktne? ade jgk keinginan nak beli...hehe. org dah PS3 PS4...sya bru nk beli PS2 nie..haihh..

cujie said...

hehe... lagi best main ps2...
puas hati screen besar...

tapi main silent hill origin tu dlm psp pon leh ketar tangan... kalau main depan tv harus basah je tempat main tu kot... hahahahah