Wednesday, April 8, 2009

Thanks Ayien ;-)

biggrin TQ Ayien & Hubby .. Entry khas nie firstly nak ucapkan bebanyak terima kasih pada ayien ... korang tau kan maid kita dah di htr balik sabtu lepas .. Jumaat mlm sebelum tue ayien call kita .. dia nk pinjamkan maid dia kt kita ... pinjam 2 bulan macam tue guna dulu .. coz maid dia (ima) yg skrg keje dgn ayien tue balik kg. dlm bulan 6 .. so sementara tue ayien kata kita gunalah dulu maid dia utk jaga adam .. mmg x sangka sgt2 .. dlm kami kelam kabut ke sana sini .. dgn ayah masuk hospitalnya .. kami dah redha jer nak htr adam ke nursery .. alih2 ayien call membantu kami yg dok kelam kabut nieh rolleyes
Jaffriell pun lena gaks
Jasseena yg sdg syokk lena

arrow Makanya malam sabtu tue .. dah lewat gak sampai umh ayien .. tp tak kisahlah .. dlm aku dok pening2 tue sampai juga umh ayien .. segan kami dua nieh .. ayien & hubby dia punyalah peramah .. rupa2nyer hubby ayien org klang .. satu geng laks .. so kami borak2 panjang gak ... time kt umh ayien tue adam bleh plk "memerut" pulak mrgreen .. dah lah kami nie x bwk beg susu & drypers adam .. siap pakai drypers Jay sudahnyer .. TQ ayien .. segan giler hakuu redface .. tp mmg kami dua terima kasih sangat2 pada ayien & hubby .. maid ayien (siti noraini) keje pun ok ... kami nie x kisah sgt bab2 kemas umh ke apa .. janji adam leh get along dgn org yg jaga dia dah la .. syukur sgt2 ... korang sumer yg lain say TQ kat ayien yer .. terharu plk rasanyer time tulis entry nieh .. he..he.. wink
Thanks Ayien wink

22 comments:

Che An Naszeri said...

comey gile kembar2 ayien

++eden|essey++ said...

diana, congrats erk dah berbdn dua....meriah dah family diana...jaga diri k..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zihan > geram tgk twins nieh ;-)

jaja > TQ jaja ;-)

KV said...

alhamdulillah, baik sungguh kawan diana.

SyaNa said...

baik nye ayien..
sanggop dia tlg ko ye diana..
mmg sahabat sejati la dia tu..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

KV > itu lah kawan online baik hati nieh ;-)

syana > aku terharu tau dgn ayien nieh ;-)

mazzura said...

Bestnye..nasib baik ada dia kan ;)

M@L@ said...

baik btul si ayien..so lega lah sikit yer dik dah ada maid...
ala comei nyer si kembau tido....

saveme_zero said...

diana..abis tu sapa jaga anak2 ayien.

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zura > pinjam maid dia kejap ..

kak mala > geram kan tgk twins tue

sue > kita pinjam maid ayien 2 bkn jer .. maid dia yg lama skrg ada lagie .. balik bln 6 nantie .. yg kita pinjam nie maid baru

jane said...

hu.huu diana kita pon sakrg ni tgh pening pikir nak cr maid ni..kelam kabut jgk la nie pikir nak cari pengasuh bb ..
mmg geram tgk twin bb ayien tu kan...

eza said...

wat sementara ni lega la sikit ek bila dah ada maid...tapi diana perlu gak selesaikan masalah ni lepas 2 bln nanti camner plaks kan...tak per plan-plan solvekan masalah ni....

gEe said...

alhamdulillah ayien dgn baik hatinye membantu kan..susah dpt kwn cmtu tau..saspek pd ayien!

ijan@2 aka ummihakimi said...

wah.....baiknyer ayien.... senang le diana....
sangat geram dgn 2 kembar tu....
makin comel 3 J nie...

zai@umiaiman said...

alhmdulilah.. akhirnya selesai sudah...

~Eila @ Along~ said...

diana..kawan online juga yg baik hati..untung kenal org gini..huhuhu

alizmiealya said...

Alhamdulillah kak..dipermudahkan..

shuzana said...

Diana..selesai satu masalah kan..lega...

CT NORAMIZA said...

ayien, baiknya hati awak, awak senangkan hati org di kala susah, moga allah membalas jasa awak.

walaupun kita "kawan" hanya di alam maya ni, tp ttp bestkan!!!

TEACHER OF SOMEONE said...

lepas kesulitan tu pasti ada kesusahan kan...dah selesai satu masalh :-)

ayien78 said...

heheheh...ngape ramai sgt yg puji daku ni???hik hik hik

sebenarnya diana tolong selesaikan masalah kita gak
kalau tk smpi 2 maid dlm umah...rimass seh!!!! rasa serba tk kena...alang2 diana nk guna maid urgently.... i tk kisah!!!!

TEACHER OF SOMEONE said...

suka tgk twin ni...
cute...