Friday, April 10, 2009

yeayyy ;-)

biggrin yeayyyy !!! .. esok & weekend nie .. kami sekeluarga akan bercutie .. cuti2 dlm mesia jer yer ... ini semua plan ofismates hubby yg organize trip ke cameron .. tujuan trip nie adalah nak berehat2 dan jalan2 sambil sopping2 ... tapi dlm pada itu hati ku ini nebes gaks .. mampukah diri ku ini bertahan sepanjang perjalanan ke puncak cameron itu rolleyes adehhh .. kita ada gak ty advise my. doc .. bleh tak kita nak ambik ubt tido .. so sepanjang perjalanan ke atas tu kita dipengsankan kejap mrgreen .. my dr. kata boleh .. just amik dose ubt tido yg rendah jer neutral .. tp dlm hatie kita ada gak rasa mcm nak bertahan .. kuatkan diri .. takper yer my dear hubby kalau kita kena berenti byk kali tepi jalan lol
gmbr last time kami ke cameron bulan Nov thn lepas mrgreen

9 comments:

CT NORAMIZA said...

diana, jgn ambik ubat tido tu, cuba kuatkan semangat, pandang jauhhhhh ke depan, jgn tgk kiri kanan kalau rasa pening2 ok, go diana go diana go diana yeayyy

Ayu Jaffar said...

bestnya gi jln2...

eza said...

selamat bercuti.....

TEACHER OF SOMEONE said...

bestnyer dpt g bercuti...
selamat bercuti....

M@L@ said...

cameronnnnnn!!!!!meninggalkan sejarah hitam pada diriku ini...huhuhuhuu..sedeyyyy..takan ku pegi lg....

baik2 yer dik.. mmg pening naik ata tu..jln perpusing2..
akak hampir2 muntah..

SyaNa said...

hepi jln2...
take care ye..

zai@umiaiman said...

teringin nyer nk ke cameron cam diana.
hati2 yer diana.. kuatkan diri insylh ok tu yer...

shiemz said...

wah..bestnyer bercuti.... tahniah dah peknen... shiem baru bace hari nie.... take care tau!! :D

ijan@2 aka ummihakimi said...

sonoknyer dapat g jejalan....
anyway..
selamat becoti...