Sunday, May 17, 2009

Game Zuma ;-)

biggrin he..he.. lepas habis waktu keje sementara tgu hubby amik .. inilah game yg gigih ku kerjakan .. he...he.. .. korang tau dah berkurun lamanya (dekat setahun lebih gak) tak lepas asyik dok kt Level 6 tu jer .. smp hangin satu kepala rasanyer evil ... semalam secara officiallnya kita telah berjaya melepasi ke Level 8 .. (dgn hanya 2 lives jer tinggal) ... yeayyyy!!! rasa happy giler lol .. ada satu game yg lebih kurang dgn game zuma nieh namanya Tumblebugs .. ada kumbang2 dan bunga2 bagai .. tapi konsepnya sama jer .. kena tembak guli2 yg sama kaler tue sampai habis .. janji korang tak masuk ke dlm mulut yg ada gambar tengkorak tue yer .. senang kan ... ok apa game nieh .. dah nama pun game yg sgt2 sesuai utk perempuan berkerjaya macam kita2 nie mrgreen ... nak main game ganas2 tak sesuai utk minda rasanya .. layannnn jelah mrgreen
me at level 8 stage 1 .. chaiyokkkk !!!!

arrow Tips: kalau korang stuck x lepas kt level2 mana2 pun cth level 6 kan .. next time korang leh repeat main game tue kt level 6 stage 1 tue balik .. so x der la kena ulang ke level 1 satu balik .. dan tips lagi satu time korang main tue .. right klik mouse utk korang tukar kaler2 guli tue ikut kesesuaian korang mrgreen

12 comments:

SyahNur said...

teringat zaman kt uni dulu.. suke giler main game ni utk release tension lepas study.. pastu time tgh tggu cik abg amik kt hostel zaman2 bercinta dulu pun, sempat lg ngadap game ni utk hilangkan bosan menunggu.. hehe.. ape2pun game ni mmg best!

Anis said...

i missed this gameeee!~~way back during uni days.mengadap smpai subuh dgn housemate.nis plg byk smpai level 9 ke 11 kot.tp ade my fren abes level last.13 i guessed.die mmg gigih gile main.i'm so jeless.hahaaha.tp salu main smpai sakit pale.rase cm mate juling2.g jln2 pun cam nmpk zuma nih di jalan raya.muehehehe :p

zailamohamad said...

Agree with them, suker main game ni bile masa kat U dulu..sanggup xtido tew!!!

Mrs LVoe said...

ms study mmg giler main game bile bosan mlanda diri ;-)

CT NORAMIZA said...

chewah mengisi masa lapang gitu, saya pun selalu main game ni gak diana :) hehehehee... betullah, sesuai utk wanita berkerjaya :) wargahakhaka

SyaNa said...

lama tak main game online ni..
dulu kt opis lama ade bilik sdiri mmg selalu main game utk release tension...

hacienda said...

main jgn xmain..release skt tension tuh!! hehehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

syahNur > x lepas kt stage 8 nih tensennnnnnnn gaks ..

Anis > wahh teror smp level 13 tueeeeee

zaila > betul2 melayan game sanggup tak tidoooo

sha > time busan leh main game yer ;-)

CT > game utk ibu2 sesuwai

syana > game nie leh install jer .. leh main bila2

hasnidar > he..he.. x lepas stage 8 nieh ..lagie tensii .. heh..heh

as a.k.a axa87 said...

saya pun giler dengan game ni la diana.... sampai lupa dunia kejap..hehehehe

maria said...

masa 1st pregnancy kita giler game ni.. setiap kali mc/cuti/ ada je time free duk layan ni, siap gaduh ngan hubby nak gune pc..hehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

axa > kita x lepas2 stage 8 nieh tensiiiiiiiiiiiiii

maria > wah smp cam gitu yer maria .. he..he.. ;-)

liza said...

hahah... famous sungguh game ni.. akak pun selalu gak main kat opis.. time boss takde.. curi2 ayam kejap.. hehehe.. lepaskan tension.. dah merasa sampai 13.. try your luck dear!! yakin boleh!!! hahaha