Thursday, May 21, 2009

Jom Membaca ;-)

smile Bahan bacaan kita yg terbaru ... seb nie masa preggy adam dulu dah beli "40 Minggu yg Indah" tue ... tgk2 kat MPH ada tambah new koleksi "Penjagaan Ibu & Bayi" ... nampaknya makin bertambahlah koleksi2 buku & majalah kt rumah nieh ..he..he.. berangan + excited nieh . nanti bila dah pindah rumah .. kita nak susun semua reading materials macam buku, novels dan magazines kat book shelf .. dah mcm mini library dah pulak gayanya .. sure comeiiii mrgreen

17 comments:

shiemz said...

hehehe..bestnyer kan..beli majalah buku banyak2 then bat satu rak mcm library.. shiem pun dah plan n dah beli pun rak itu utk diletakkan di rumah baru... x sabarnya rasaaa....!

linahilmin said...

kita nyer 40minggu nan indah tu, dah lunyai punya la dok khatam!

hacienda said...

bgus2..minat mmbace harus dipupuk dr awal..nnti baby rajin mmbace n bijak laksana..hehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

shiemz > umh baru shiem leh beli book shelf tue nantie ;-)

lina> kita simpan elok lg .. senang nk refer apa2 kan

hasnidar > betul...betul.. ;-)

M@L@ said...

ha'ah kan ada rack utk letak buku..mesti comei...

SyaNa said...

teringin gak ade mini library..tp sokmo tak terlaksana..bile da semak magazine sume tu main buang jek..mmg rugi btol..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak mala > haah nk plan dah kak ;-)

syana > htr gi rcycle lor.. tp kita syg loooo

SyahNur said...

sy mmg selalu berangan mempunyai mini library sendiri.. tp x tertunai sbb buku2 & mag semua simpan dlm kotak sbb anak2 tgh mengganaz.. huhu.. buku2 utk anak2 je yg tersusun kt rak...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

nur > wah terbaliks lak yer .. takperlah nur .. mini lib utk kidz pun ok apa ;-)

ijan@2 aka ummihakimi said...

bagus2....
amalam membaca perlu dipupuk sejak dr dalam perut g..

eza said...

bagus untuk panduan bersama

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ijan > he..he.. moh membaca jom ;-)

kak eza > haaa kena beli tu kak ;-)

zailamohamad said...

Bagus baca buku2 macam ni...kalo Zaila suka baca majalah Pa & ma;-)
tapi sejak Ameera dah besar ni, jarang beli dah cause kalo beli pon, buku tu akan jadi mangsa Haziq & Ameera;-)

linahilmin said...

d, nanti dtg blog amik award kay!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zaila > kita pun lps bersalin stop beli pa & ma ... skrg nie baru mula balik ..he..he...

lina > TQ dear ;-)

Mrs.Nury said...

Thats good diana...me too masa pregnantkan balqis & mukhlish mcm2 majalah baby i beli hence i pun memang suker reading.Keep it up dear :)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

nury > nk tambah koleksi novel gaks nie ..heh..heh.... aci tak ????