Friday, May 22, 2009

Moving ;-)

pic taken from HERE
cool phewwwwww.... this weekend our schedule penuh dgn aktiviti pindah randah .. plan nak pegi kenduri, wed invitation, jemputan birthday member2 onlines ker mmg tak dpt sgt2 .. coz kami dah confirm dgn lori semua .. my job this saturday nak ke management ofis our kondo utk inform psl lori nak masuk dalam utk angkut barang2 .. pastu nak settlekan bil air sekali ... kami dah angkut brg yg kecik2 yg boleh guna kereta dulu secara berperingkat2 .. so tinggal brg2 besar mcm kabinet baju, katil, tilam, sofa, brg2 elektrik dan meja mkn ... hopefully cukuplah satu trip lori tue angkut nantie .. dah siap angkut barang2 rumah kami nak kemas & cuci rumah yg kami sewa nie pulak .. yelah tak kan nak tinggalkan bagi pada owner mcm gitu jer kan .. sapeee2 ada yg volunteer nak tolong sgt2 dialu-alukan .. he..he..he.. mrgreen
arrow TQ pada semua kawan2 yg mendoakan proses perpindahan ini berjalan lancar.. doakan semuanya selamat okies .. no worries kita jade supervisor & monitor adam jer masa pindah nantie mrgreen ... x der angkat2 barang2 bagai .. he..he.. hubby dah warning siap2 tue ... sayang korang semua wink

18 comments:

linahilmin said...

selamat berpindah!
nanti jgn angkat mende berat2 ye... & careful kay..
take care!

cujie said...

selamat angkut mengangkut...
pasni nak punggah plak barang keluar kotak...
hati-hati eh... jgn buat keje berat sgt...

nanti sakit pinggang...

Mrs.Nury said...

Dah nak move out ke??Syiokla kan ada umah sendiri...btw takecare dear jgn angkat brg yg berat2 & so sorry i tak dpt nk tolong u pindah randag hehehe ayat memujuk bleh ke gitu :)

M@L@ said...

wah syoknyer pindah umah baru.. tp mesti penat kannn... jgn angkat brg yg berat tau!!... luper lak nak tanyer kat ner rumah baru tue??....

hacienda said...

ati2 k pndh..xdptla nk tlg..tlg bace je bole la perkembangan pindah ni..hehehe

Fynnaz said...

Alhamdulillah pencarian umah dah berakhir. Selamat berpindah and take care!

eza said...

wah...diana dah beli rumah ker???
selamat pindah ker rumah baru yer....ko sama ngan akak pindah masa peggy....apa leh buat...cuma idak ler ngangkat benda berat.banyak duduk dari buat keje ...aci x???

SyahNur said...

selamat berpindah.. bestnye dpt pindah rumah sendiri.. mesti lepas ni lagi semangat nk menghias rumah.. kesian kt diana, dlm boyot2 pun terpaksa angkut-mengangkut.. cayalah!

~Atie+Farid~ said...

sis nak pindah?????

senyap2 jek beli umah eh....rezeki bb yek...

bile la rezeki atie nak umah sendiri ni....hehehehe

take care, jgn angkat berat2, sian bb.....

selamat berpindah....

Nina Rizwina said...

hish mak buyung ni..time2 preggy ni la nk pindah...hati2 tau...awak tu bwk budak dlm perut...jgn le sibuk2 nak angkat brg2...tengok jer udah...upah le indon2/cleaner tolong kemaskan..hishh..bahaya sungguh..kang BP naik plak kang..take care tau!

SyaNa said...

ko jgn plak nk buat keje berat2 wey...
selamat pindah ye..pasni lg syiokla ko hias umah ye

SyaNa said...

ko jgn plak nk buat keje berat2 wey...
selamat pindah ye..pasni lg syiokla ko hias umah ye

maria said...

biar hubby wat kemas2 tu.. takpun minta tlg org k.. awak duk bg arahan cukup..hehehe

zailamohamad said...

wah..dah nak pindah yer..beshnyer..akak jangan buat keje berat2 tau;-)

Afne said...

diana nk pindah ke mana lak ni? mesti excited kn dpt duduk rmh sendiri pas ni.

PuteriSatu said...

jangan lupa syare idea deco mendeco ngan akak kat sini tau...

shuzana said...

selamat berpindah yee..ingat tau..jgn pandai2 nk tolong menolong angkat kabinet ke bagai..jadi mandor je tau..ahhak!

Mrs LVoe said...

alhamdulillah.. jgn angkat berat2 yea.