Friday, May 29, 2009

Nasi Lemak Rest. Seri Has

Nasi Lemak Rest. Seri Has
biggrin kita nak share dgn korang psl nasi lemak yg kami suka sgt2 & mmg mantop ler rasanyer nie .cool ... rest. nieh terletak betul2 berdepan dgn Pasar Besar Klang, Jln. Meru .. kt situ juga terletaknya char kuey teow Klang yg femes tue .. kami bertiga kalau mkn suka bungkus bwk balik coz nasi lemak bungkusnya lagi byk compare mkn kt situe (nieh tips nieh ) .. kalau husband kita suka order lauk tambahan ayam goreng rempah .. kita nasi lemak sotong & kerang .. adam pulak nasi lemak kosong + ayam goreng rempah .. percaya tak adam boleh habiskan separuh nasi tue eek .. biggrin pada sesiapa yg lalu kat area2 klang time malam tue .. singgah2 ler yg kt rest. nieh .. pekena nasi lemaknya@char kuey teow yg mmg bestt mrgreen

16 comments:

SyaNa said...

aku da la tgh lapor..
adoii sedapnye
lama tak mkn nasi lemak kerang
feveret aku tu

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

syana > mmg puas hatie mkn sinieh .. tp tapau tau ..lg byk dr mkn kt situe ;-)

zai@umiaiman said...

oooo kat situ yer.. hmmm minggu depan cm nk ajak abahaiman gi ni... teringin nyer

eza said...

yer la... majoriti orang datang sana makan nasi lemak kan...

ida81 said...

terliur la tgk nasi lemak daun pisang mcm ni huhu..rase mcm nk gi beli daun pisang pulak..tp agak mahal jugak..huhu

~Atie+Farid~ said...

sedapnye nasi lemakkkkkk

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zai > pegi tau ..oh yr bungkus jr zai ..lg byk nasinya compare mkn kt situe ;-)

kak eza > aah kak ..menu situ pun dah mcm2 ada ;-)

ida > ye lah kt jepun sure mahal daun psg tue ;-)

atie > kalau turun klang singgah ler atie ;-)

SyahNur said...

wow.. bestnye nasi lemak.. sy mmg suke mkn nasi lemak, dulu sblm BF suke mintak lebih smbal, skrg ni kene kontrol mkn smbal sbb takut nasuha cirit birit.. huhu....

zailamohamad said...

harus coba ni;-)

saveme_zero said...

adehh..sedapnyaa!!

alizmiealya said...

>ayam goreng rempah..sedapnye..suke2!
>kak,nti amik award kt blog liz ye..;)

maria said...

terliur dibuatnye.. dah la char KT ngan ns lemak smbl sotong fave i..
hmm terbyg2 rasa sedap diana ckp ni.. tp jauh pulak nak beli..hehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

nur > itu ler kita suka gak sambal kerang nieh

zaila > cobaaaaaa tau ;-)

sue > nanti try ler sue

aliz > TQ bg award tue aliz ;-)

maria > kalau lalu klang singgah yer ;-)

mama_umar said...

terliur la diana..adehhhh

ayien78 said...

kuey teow dia lagi superbbbb!!! ayien mmg fevret place ayien since belum kawen....ckt yg sgtla sedappp
tapi lately selalu rasa hangus skit..napa ekkk????

~Eila @ Along~ said...

huihh..diana..mmg membangkit selera ni..dah lama tak pekena nasi lemak..hehe