Tuesday, June 2, 2009

I'm Back ;-)

biggrin salam semua ... saya kembali semula ke ofis dan berblog kembali .. due kesibukan berfamily day keluarga belah MIL di cameron weekend lepas .. Semalam petang pkl 7pm barulah kami sekeluarga selamat smp di rumah .. fuh penat sgt2 rasanyer .. ditambah dgn kesibukan keje2 di ofis hari ini .. sabar yer menantikan updates2 cerita terkini .. and good news .. my SIL telah selamat melahirkan (normal delivery) baby boy pada pkl 10 mlm td di Pusat Bersalin Mahsuri, Perlis .. pagi td dpt dah MMS gmbr babynya yg sgt2 gebu itu .. nama baby yg di inform pada kami Afi Ar-Rayyan .. official spelling kena tunggu official announcement my SIL ..he..he.. mrgreen congrats sis & abg zam .. we pray for mummy & baby sihat2 hendaknya ... tak sabar nak balik lawat baby & mummy wink
congrats mak long .. yeayy adam ada geng main2 nantie mrgreen

13 comments:

CT NORAMIZA said...

aik, SIL diana kat perlis ke? diana asal mana ye? hehehehe... dah lama kawan, baru ari ni tanya :)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

CT > sil kita cikgu kt perlis.. area arau .. kita asal sini jer selangor..umh parents kat jenjarom, banting

KV said...

taniah buat SIL.;)

SyahNur said...

congrate for ur SIL.. best nye dpt anak buah baru!

zura said...

ptt la lame tak hapdet...neway, congrats to SIL..tak lame lg diana plak yer...beshhnyer dgr org pregnant,deliver nih...;)

~Atie+Farid~ said...

congrats to ur SIL.....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

KV > TQ KV ;-)

nur > itu lah ..kami laks yg excited ;-)

zura > TQ on behalf of our SIL .. kita py turn bln 11 laks ;-)

atie > TQ atie ;-)

hacienda said...

congrats

maria said...

dah ada cousin..nanti adam ada adik, hmm ramainye geng adam nanti kan..

M@L@ said...

taniah kat SIL... sedap nama bb nyer...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

hasnidar > TQ ;-)

maria > makin bertambah meriah ler family nanti ;-)

kak mala > TQ kak ..

as a.k.a axa87 said...

diana.. aszra nyer birthday party postpone ke 21 June.. nanti saya hantar invitation ok....

eza said...

tahniah buat SIL diana tu...