Saturday, June 6, 2009

Berjumpa Syana ;-)

abaikan muka ku yg x berseri itumrgreen

biggrin Entry sabtu lepas .. kita dan juga syana bersama2 hubbynya .. ada ler hal skit nk dibincangkan he..he.. lol ... masuk kali nie dah 2 kali jumpa syana nieh .. masa mula2 dulu kt gathering forum PCM thn lepas .. sempat ler pagie tue kita goreng keropok & jamu rambutan jer kat syana... sempoi jer he..he.. ampun juga keadaan umh agak kelam kabut tak habis kemas lagie mrgreen .. dlm pkl 11.30am tue syana gerak balik dah .. tgh hari tue pulak kami sekeluarga siap2 nak ke jemputan wed ofismates ... kita doakan semuanya berjalan lancar yer pn. syana wink
TQ sudi dtg ke teratak kami .. dorg nie kiranya tetamu 1st kami biggrin

9 comments:

SyaNa said...

tq diana sudi terima kedatangan aku laki bini
hahaha ayat skema tu
harap sume nye lancarrrr

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

syana > he..he.. kita doakan yer ..aminnnnnnnnnnn ;-)

CT NORAMIZA said...

chewah, tetamu pertama ni :)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

CT > itu ler ..tetamu pembuka tirai ;-)

~Atie+Farid~ said...

apela gamaknye bisnes korg ye........

ehehehhee

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

atie > baca blog syana tau apa psl kami jumpa ;-)

ijan@2 aka ummihakimi said...

pasal bisnes ke??

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ijan > baca blog syana tau citer full ;-)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

tu ler..
area umah diana ni best je..
lawa2 plak tu..tenang jek