Tuesday, June 16, 2009

Busy Bangat ;-)

mrgreen waduhhh .. busy bangat ini hari kerana aktiviti di atas ... korang jgn x caya .. kita yg x sedar diri nie x berapa sihat lagie pun turut serta join di barisan hadapan senamrobik nieh ... tanpa gagal .. tanpa mengeluh dari awal mula sampailah ke akhirnya ... he..he.. gmbr2 sepanjang program nie pun kita tak smpt upload lagie .. sabar yerrrrr lol
ps: korang nak tgk ker gmbr preggy mom bersenamrobik???? ada yg request ke ???? lol

12 comments:

mariahafiz said...

aktif betul diana... fun jugak kan layan aerobic ni..
nak tgk gambar jugak..

mariahafiz said...

aktif betul diana... fun jugak kan layan aerobic ni..
nak tgk gambar jugak..

SyahNur said...

bestnye preggy mommy senamrobik.. nk tgk!

eza said...

tentu ar nk tengok....

Mrs.Nury said...

thats good diana...exercise elok tuk ibu-ibu mengandung.I nk tgk pic u....i suker tgk pic org pregnant :)

CT NORAMIZA said...

xtif masa pregnant ni bagus, nnt senang :)

yaya said...

hehehe...letak jek gamba..baru bes...

cintaKusayangMu said...

mau tgk..ltk la gmbr kak...

ijan@2 aka ummihakimi said...

kasi tunjuk aksi brani preggy woman beraerobik...

mama_umar said...

diana, kitorglak berpoco-poco kt opis nih..ekekekek,sumer asik tgk perot i jekk..nyampah!

alizmiealya said...

>preggy mom senam robik..mesti sgt cute ini.. :) :)

Cujie said...

cecepat upload gambo mommy preggie yang sedang bersenamrobik itu...