Thursday, June 11, 2009

Relaks ;-)

Cinta Kau Dan Aku by Siti Rosmizah
biggrin salam semua .. semalam & hari nie kita pr MC .. total dua hari rest kt rumah disebakan my bad tonsilitis kembali menyerang semula .. tp hari nie kt ofis ada lawatan kerja 5S ke Library UNITEN .. datang juga ke ofis .. baik kan .... so kita mc sehari jer semalam lol .. lps balik klinik dgn adam semalam tue .. adam melayan channel 613 dia .. mama adam plk releks santai2 di sofa merah sambil layan novel yg baru dibeli .. novel ni seperti biasa direkomen oleh Eyzzah .. dan yg pastinya .. tepat pkl 12 mlm tadi kita telah berjaya menghabiskan baca novel nieh ... mmg bestttttttttttttttttttttttttttttt GILERRRRRRRR .. (seperti biasa kalau dah best tue gelak2 & nangis sorang2 masa baca) .. congrats pada penulisnya atas karya hebatnya yg kedua .. karya pertamanya "Andai itu Takdirnya" tue pun bestt bangatttt!!! ... korang yg belum beli lagie novels nie WAJIBBBBB BELI yer mrgreen

17 comments:

SyahNur said...

mcm nk beli je.. tp tu la, takut x sempt nk bc.. hehe..

SyaNa said...

lama gile aku tak baca novel.tapi kalo aku nk baca kena tggu somiku takde umah..kang dia sound "tgk la tu baca smp tak layan somi." hahaa
sensitip sgt weyy

Cutie Pie Lulabi said...

Saya pun dah baceeee..
besttt sgt..asyik gelak je bace buku nih..
nanges pun ade..
best best..

linahilmin said...

novel ni la yg kita dok cari kat kedai mamak newspaper depan umah ni.. takde pulak..! :(
nampak cover pun dah tau best!!!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

nur > basa sikit2 lama2 habis ;-)

syana > lor pulak .. baca time kt ofis ..time rehat ker ;-)

siti > best giler kannn ;-)

lina > besttttttttt bangat .. kt MPH byk lagie ;-)

cintaKusayangMu said...

lama giler xlayan novel...mau merangkak2 mmbaca novel klu start blk bli ni...

shuzana said...

diana..td br je roger adik suh beli novel ni..kena post ke uk..haha...

bulan said...

baru je beli andai itu takdirnya, tapi xbaca2 lagi.. best giler ye diana? huhuhu.. igt nk rembat yg cinta kau dan aku tu sekali, tp takot xbest pulak, kekeke.. owhh harus memulakan misi membaca hari ini.. kekekek

zailamohamad said...

sungguh gigih ya menghabiskan novel ittew;)

Mrs LVoe said...

best sgt yea.. nnt sha cari nnt.

Mrs LVoe said...
This comment has been removed by the author.
CT NORAMIZA said...

wahhh sempat baca novel tu, bestnya :) jeles lah

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

qis > takper merangkak ..janji habis baca ;-)

shu > wah tgu novel smp di UK yer .. beli 2 novel yg best tu tau

bulan > dua2 besttt x rugi beli

zaila > dah habis baca baru puas hatie ;-)

sha > sha kt MPH byk lagie

CT > dah mc hr tue .. makanya releks baca novel ;-)

Nana said...

lama dah xbaca novel..skang ni masa sgt2 terhad sejak jaid blogger.haha..sibuk update blog je tv pun dah lama xtgk.hahah

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

nana > alahai nana .. busynyer .. itu ler ..selamat menjadi blogger yg tegar yer ;-)

ijan@2 aka ummihakimi said...

la.. nampaknyer kna cari nie..

tpi aritu cam ade org bengang ngan andai itu takdirnyer....

dia cm x puas hati sbb laki tu da byk wat jahat ngan pompuan tu.. tpi sesenang je pompuan tu maafkan...

trus teruja nak cari... tpi x jumpa g..

Anonymous said...

novel ni MEMANG BEST GILER....
bila baca mesti tergelak2 sendiri...
jalan cite dia best...kelako ada..sedih ada...
xrugi beli tau...

"mak milah ko ke mak milah aku..."