Tuesday, July 14, 2009

Let's berCD ;-)

adam bersinglet & cloth diaper jer mrgreen
biggrin Teruja plk rasanyer ... korg igt tak entry INI .. time nie kita masih survey2 lagie .. hinggalah smp sekarang pun kita masih gigih mengumpul info about cloth diaper nie .. which brand yg ok .. dari segi price & kualiti .. which online shop yg ada buat promotion dan sebagainya mrgreen ... rasanyer kita nie masih ketinggalan .. org lain dah berduyun2 koleksi CD dorg .. berderettt jer tgk CD org lain tue redface ... kita nie baru hegeh2 nak mula .. kita pun baru ada 2 helai CD jer .. baru beli sehelai (kaler biru) dari Umi Danish .. satu lagi (kaler merah) kita beli dari Ummu Ibrahim .. x byr lagie tapi ummu ibrahim nieh baik hatie dah curier dah kat kita ... adehh segann sgt2 redface .. plan utk berCD nie sebenarnya for our 2nd baby .. tp adam mukhriz dah rasmi test dulu yer weekend lepas lol
(kaler merah) coolababy nie kita beli dari Ummu Ibrahim
this cd brand lunatots jenis strap2 .. size adjustable S,M,L mrgreen
cool secara tak langsung sedikit sebanyak kita dapat menyokong ekosistem bumi dan alam sekitar ..heh..heh.. semangat tue mrgreen .. insyaallah .. kita plan sebulan sekalie at-least beli sehelai CD .. nak beli sekalie banyak adehh takder bajet redface ... hopefully bila sampai time kita nak bersalin nantie dpt ler cukup menampung keperluan our baby ... dan pada semua mommies2 yg dah experts ber cloth diaper nie harap beri tunjuk ajar dan sudi-sudikan share info about cloth diaper nieh yer .. anything about cloth diaper .. jgn lupa inform kita okies .. thankssss wink
adam yg seksis memakai his 1st cloth diaper mrgreen
arrow sikit-sikit .. lama-lama jadi bukit mrgreen

19 comments:

azzamoro said...

hi.. nice effort. i pun tgh perlahan2 nak tukar cd..:)

SyaNa said...

aku sokong sgt2 CD ni..
later2 aku ade anak, aku pun nk guna CD

~Atie+Farid~ said...

umairah ade 2cd..kaler pink n oren....insyaAllah nak tambah lg cd...pakai cd ni byk jimat nye....

mama_umar said...

dulu2 ade gak plan nk bli CD nih,hampir2 dah,,tp xjd lak..mmg jimat kan? tp nk pk tang basuh tuh..hehe,kite ni mmg m*l*s laaa

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

azza > jommmmm sama2 ber CD

syana > betul2 ...jimattttt

atie > wah comel kaler pinkkkk ....

zetty > kena rajin skit .. tp ok jer kita try utk adam ;-)

UmiDAnisH said...

wah, memang adam nampak seksi boy bile berCD ni.. Selamat berCD.. nnt ku ambil gambar adam berCD

miealiz said...

kemain seksi meksi adam ye! hihi..
aliz pn ade gk niat nk pakaikn alya cd..tp malas la pulok tang nk membasuh tu..aduyai..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

alynn> itu ler seksi tang pungung tue .... sila ..sila

aliz > kena rajin ler sket .. tp ok jer lama2 nantie ;-)

zai@umiaiman said...

slalu gak dengar tentg cd ni. terpk gak nk beli tp klau ader rezeki next bb ler...

zai@umiaiman said...

kiter slu bc tentg cd ni kat sini http://www.diyaluna.com/diary

ijan@2 aka ummihakimi said...

wah..ramainyer orang da beri aku semangat tuk berCD nie...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zai > aku sudah obsessssssssssss psl Cd nieh ;-)

zai > TQ for the info ;-)

ijan > harus bercd next baby nantie jimattt ;-)

zailamohamad said...

seksinya Adam tu..nampak comfortable jer dia ya..siap boleh tido ngangkang lagi;-)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zaila > itu ler .. mula2 dia rasa geli2 ... malu2 lagie .. lama2 ok ;-)

Afne said...

wahh adam dh start yea. afne plan lps pantang nnti. ni dh preorder lg 2 ketol ngan ummuibrahim hehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

afne > kita dah bg adam rasmi duluuu ;-)

mama tisya said...

wah adam dh guna CD ye..bli skit2 lama2 byk ler..tgh tgk2 gk CD ni tp tula blum terbli lg..:-)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

erryn > jom sama2 bercd .. kumpul skit2 lama2 byk ..

AyuAyumie said...

seksinya bakal menantu i nie taw.... hihihi!