Wednesday, July 8, 2009

My Dinner ;-)

arrow Nie menu mlm kelmarin .. kari ayam + perut .. plan nk masak perut bercili Ijan kansel coz hubby kalau mkn nak kena ada gulai@ berkuah .. baru berselera katanya .. takpelah .. ada lebih skit perut tue kita dah ketepikan bleh try resepi ijan tue nanti yer lol
arrow Yg atas nie pulak menu kita mlm tadi ... kita masak asam pedas ikan kerapu + sayur campur goreng + milo ais gelas besar ... he..he.. lol ... alhamdulillah .... kenyanggg penuh perut rasanyer .. kita igt nk mkn sekalie dgn hubby .. tp dia smp rumah dari ofis pun dah pkl 10.30mlm .. so kita la mkn sorang2 sambil tgk CSI:NY .. adam time tue dah lena tido dah .. korang plk mlm tadi dinner apa ???? mrgreen

18 comments:

CT NORAMIZA said...

la sian dia, dinner sorang2, x pe, csi ada utk temankan :)

sedap plak tgk asam pedas tu, nak makan nasik lemak japlah :) heheheheh

CT NORAMIZA said...

err rajinnya diana masak, x penat ke? dah drive sendiri ke pegi ofis, take care ok

ijan@2 aka ummihakimi said...

hahah.. semalam x masak.. sebab penat x cukup tido.. risau hakimi demam... so ingat malam semalam nak tido jap.. tetiba tengok dalam bilik.. banyak gilew semut... mak ai.. satu keje g...

trus spray guna shieldtox dan vacuum..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

CT > itu ler .. kita larat lagie masak2 .. tue yg menu sempoi jer time dinner .. heh...heh...

ijan > laa x psl2 semut menyerang yer ... kimi dah baik demam dah ??

SyaNa said...

aku makan laksa pasar malam jek
huhuhu

eza said...

semalam sepanjang hari makan ayam jerk.dari pagi sampai ke malam.Malam tadi masak ayam kicap ngan ayam goreng kunyit...

ME said...

Me .. pun makan curry tapi ayam. Hubby balik lambat .. late supper lak kat kopitiam dia makan nasi lemak.

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

syana > yeayy x yah masak yer ...

kak eza > menu ayam sokmo yer kak ;-)

kak ME > wah sempat ada supper tue kt kopitiam yer ;-)

Mrs LVoe said...

rajin diana masak

smlm sha masak ikan bilis sambal, taugeh goreng ikan masin & dry curry chicken.. yummyy!!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhh sah .. meriah lauk dinner sha ...cayalah ;-)

linahilmin said...

aduhhhh, teringin lak tengok asam pedas tu!

bulan said...

ala siannye mkn sorang.. xpelah janji baby dlm perot kenyang.. ekekeke

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

lina > heh..heh.. masak jgn x msk lina ;-)

bulan > itu ler .. aku teringin milo ais gara2 tgk milo ais di blog mu itew tau ;-)

MaMa ZuRa said...

zura pantang2 ni nmpk air ais je.hehehe..sedapnye kalau dpt tgh2 panas ni..

zai@umiaiman said...

sedapnyer asam pedas..
kiter minggu ni kejer mlm so bila balik mkn kat kedai jer la.. klau tak mamak.. gi uptown sajorrr

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zura > haipp tgu habis pantang yer .. x lama dah ;-)

zai > ohh cuti ler masak2 nieh yer ;-)

M@L@ said...

smlm pose so hubby beli kan nasi ayam utk akak...

nzh1979 said...

sempat erk masak..
zam malam tadi sampai umah dah pas maghrib..mmg sah2 tak dan masak..
tapi tinggal lagi sebulan ni..weken hasurla masak..
tgh pk menu ape yg ngidam..ahha
ngidam nak masak asam pedas gak nih..ehehe