Friday, July 3, 2009

Wedding Eza & Farizul

biggrin saja kita nak share dgn korang gmbr masa kami ke jemputan keduri kawin my ofismates Eza & Farizul awal bln Jun lepas .. dorg nie dua-dua staf satu library .. cuma lain2 bahagian jer .. senang kan pegi keje sumer satu tmpt jer mrgreen ... tema wed kali nie adalah betemakan kaler oren .. majlis wed mereka berdua telah diadakan di Dewan Bankuet MBSA .. kami smp pun agak lewat skit petang tue coz masa pagi tue sibuk ngemas umh segala mrgreen .. to pasangan perantin .. kami doakan semoga berbahagia ke akhir hayat .. aminnn .. (pasangan mempelai honeymoon di Bali tue .. wahhhh romantisss) wink

banner pengantin

posing dgn perantin

pasangan pengantin yg ceria .. alamak mata kita & adam almost terpejam lol

amik berkat yer lol

time nie kami dah nk balik dah ... me & adam mrgreen

ps : bila kita tgk gmbr nieh .. baru perasan mak ai besar nya perut ku itu redface

20 comments:

cintaKusayangMu said...

slmt panten baru...
kak..mmg besor pn...ish..dasatnye...hehehe

Mrs.Nury said...

Nice theme...i suker kaler oren.Diana I like ur dress..Colourful..obstrak...beli katne? :)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

qis > itu ler psl .. adehhh segannnn

nury > bj tue beli kt kedai2 yg ada dlm ikano tue .. ada satu kedai yg mmg jual dress2 maxi ;-)

CT NORAMIZA said...

hehehehhe x pe besar tp comel :)

diana, selamat pengantin baru, er bukan utk awak, tp kawan awak itu :) hehehehehe...

ijan@2 aka ummihakimi said...

diana.. bile tgk baju preggy yg dipakai tu bru rse cm konfiden nak g beli... nampak cun seh...

tpi kan.. seyes perut hang beso... aperpon..semoga diana & baby sentiasa sihat & kuat!!!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

CT > ok.. akan disampaikan pada perantin yer TQ ;-)

ijan > tue bkn bj preggy sebenarnya .. tue maxi dress .. beh pakai seb & slps preggy ..jimattt !!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana..
da beso da peyut tu erkk..
hehehe...
berseri je muka ibu mengandung ni..
hhehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

fieza > heh.. heh.. TQ fieza .. itu ler sejak2 nieh jerawat pun takder dah .. heh..heh

Ayu said...

cantiknye kawan diana nih.waa perut diana seksis gitu:-)

eza said...

ko ni sejak peggy ni makin berseri ....perut memang dah nampak besar.berapa bulan yer???

::izura:: said...

eh, time bila dapat naik pentas tu...
ramai jer org kat bawah, segan nak naik...

shuzana said...

diana..mcm kembar je..u pun berseri2 je..

ME said...

Berseri2 pregnant mummy .. kalau dpt girl mesti comel

Nana said...

lawanye pantin
comeinye mak yong
heheheh

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ayu > kak mmg seri perantin berseri manjang kan orgnya pun tinggi lampai ;-)

kak eza > time nie br 4 bulan + .. now lagie ler beso heh..heh

izwan > kami dtg petang2 skit .. so selamba jer naik atas tue bergambar ;-)

shu > sorg jer shu ..he..he.. TQ

Me > dr scan boy ler kak .. x per ler .. he..he..

nana > perantin mmg lawa .. he..he.. TQ nana ;-)

M@L@ said...

baru npk perut.. 4 bln dah besau yer...kalo kembau best kannn...

mmg teringin gak nak pkai baju maxi tu...cantek kan..

alizmiealya said...

kak..i like ur dress..cantek sgt..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak mala > itu ler .. heh..he.. kalau kembau best jgk .. kak ramai minat bj tue ;-)

aliz > bj maxi tu beli kt kedai2 dlm ikea ;-)

zailamohamad said...

dress tu lawalah kak..Zaila da beli satu maxi dress kat Phuket aritu tapi alahai xsesuweilah plak ntok mak..huhuhuhuhu..jeles tengok akak pakai maxi dress!!!

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zaila > kena carik yg x labuh sgt zai .. baru ok skit pakai .. kit anie dah ler rendah ..heh..heh ;-)