Thursday, July 2, 2009

Mengidam@Idaman???

cry adehhh .. mmg tak bleh tahan .. nie sumer gara2 syerah & zam ... dorg berdua telah membuat daku craving giler benda alah nieh semenjak semalam .. Sue@mama alya kata kat Tesco@King's kedai kek tue ada jual .. kita laks tak sempat nak singgah terjah ke Tesco otw balik ofis nieh .. mmg balik jer terus shoot ke rumah dah cry .. kita try gak roger2 member2 onlines yg buat bizz kek .. kot2 dorg bleh buat ker .. tp x der plk ... korang tau ada ker onlines2 yg jual benda nieh kt area klang @ shah alam .. or ader ker yg baik hatie nak hantar ke ofis@ rumah ku ker .. hu..hu..hu... nak buat sendiri x reti lor ..Help .. help ... help rolleyes
cheesetart blueberry > hasil tgn zam .. terliurr giler mrgreen

ps : kita siap sms hubby lagie tadi .. manalah tau kot2 hubby leh jadi bio-nik@superman mencarik cheesetart itu .. x der ler gamaknyer .. hubby busy bangat nk pindah opis baru nieh ..hu..hu..hu... mrgreen

biggrin yeayyyy!!! TQ member2 onlines iema & hunny yg bagi link cheesetart kak Mar nieh .. tak lupa TQ sgt2 pada zam .. kerana sudi deliver sket ke rumah petang nie .. bagi kita rasa ilang ngidam lol ... kita dah order dah cheesetart nie dari kak mar .. Isnin dpt... insyallah .. sayang korang semua wink

15 comments:

~Atie+Farid~ said...

atie dh beli aritu kat kedai kek King's....sedapppp

g la beli...sian bb dlm pewut nk mamam

SyaNa said...

aku yg tak peknen ni pn ttibe ngidam
camno???

~ Lady ell ~ said...

aduh diana...sedapnya.mana plak nk carik time2 mcm nih.kat sini tgh hujan...mals nk kuar umah.

nzh1979 said...

eheh..rezeki diana ler nih..
takpe..kang kita jumpa eh.. tapi time ngidam ni mmg susah la kalo dah teringin sgt..ehehe

Nina Rizwina said...

laaa ngidam ke??heheh..kalu join kelas tart hubby k nina tuh leh la buat kat umah...hehehhe...

CT NORAMIZA said...

mmm sedap kan blueberry cheese tart ni, mmg selalu hadap, tp bila mak dtg kl je baru beli besar2an, sbb dia suka :)

CT NORAMIZA said...

hehehhehe...mesti diana x sabar nak tunggu monday, kan, monday blues :)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

atie > dpt dah smlm ptg zam hanto ke umh ;-)

syana > puas ler rasa dah ;-)

ell > itu ler .. nasib ada kwn onlines baik hatie bagi ;-)

zam > TQ bangat zam .. x kisah skit ker apa .. ko sanggup hanto petang2 tadi pun dah terharu dah ...

kak nina > x smpt join kak .. tue yg terliur smlm

CT > itu ler rasa smlm mmg feels habis mkn share dgn adam .. nak tgu order isnin dpt .. tp rasa dah skit smlm ;-)

iswatie "colours of life" said...

hehehe...mak yg perut buncit but x pregnant rus mengidam n gatai tgn nak buat nih..semua blog pakat citer cheesetart ni haaaaaaaaa

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak watie > hantor skit kat saya yer kak .. heh..heh...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hehehe...
seb baik da dapat diana..
kalau tak ngencess je kang baby tuh..
ari tu ngidam pelam kecik2 da dapat ke lom??

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

fieza > itu ler .. ramai kawan2 baik hatie nieh .. terharuuu .. pelam kecik2 x der .. pelam biasa dpt dah mkn ;-)

::@.R.N.@.N.D.@:: said...

kak diana...sayer pun ngidam nak makan yg syerah buat...baru g ambik dgn dia semalam...hik2...dia boleh buat 10 bijik jer...puan syerah tu memang mabuk kuta bebenor...........

::@.R.N.@.N.D.@:: said...

kuta tu salah taip..maksud nyer kuat mabuk..sowy...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

nilsa > untung ler awk dekat .. smlm zam bagi 4 .. dpt lepas kempunan sementara tgu isnin nieh dpt ;-)